• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είπαν για τον Rabat!
Οι Rossi, Marquez και Lorenzo!
Νέα 29/10/2014 - 12:46

Οι Valentino Rossi, Marc Marquez και Jorge Lorenzo μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη Moto2, τον Ισπανό Tito Rabat, που κέρδισε τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο μετά από εννέα σεζόν στα GP!

Η σκληρή δουλειά και οι πολλές ώρες προπονήσεων - με τα αδέρφια Marquez - απέδωσαν φέτος τα αναμενόμενα για τον Rabat! «Ήταν πάρα πολύ ωραίο να τον βλέπω στην κορυφή, διότι και η σχέση μου μαζί του είναι πολύ στενή», σχολίασε για τον καλό του φίλο, ο Marc Marquez.

«Έχουμε προπονηθεί άπειρες φορές μαζί και γνωρίζω καλά τι έχει κάνει και τι έχει θυσιάσει για να είναι ανταγωνιστικός εδώ. Όλοι γνωρίζουν την εξέλιξή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Σχεδόν κάθε χρόνο βελτιωνόταν και ποτέ δεν τα παρατούσε. Ήταν τόσο ωραίο που τον είδα στην κορυφή, που είδα το πρόσωπό του! Ζει για τη μοτοσυκλέτα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν», πρόσθεσε ο Marquez που ήταν στο parc ferme με το τέλος του αγώνα στη Μαλαισία για να συγχαρεί τον φίλο του.

Ο Valentino Rossi, ο οποίος πρόσφατα είχε καλέσει τον Rabat και τον Marquez (μαζί με άλλους) στο ράντσο του στην Tavullia, δήλωσε: «Μ’ αρέσει ο Tito πολύ και πρώτα-πρώτα διότι είναι θεότρελος για τις μοτοσυκλέτες! Την πρώτη φορά που σταμάτησε στο ράντσο και κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, το πρόσωπό του... ήταν σαν το στόμα του να ήταν εκτός κράνους και χαμογελούσε τόσο πολύ και τα μάτια ήταν εντελώς τρελαμένα».

«Μου αρέσει επίσης, διότι όταν έφτασε στα GP δεν ήταν κάποιο φαινόμενο. Δυσκολεύτηκε, αλλά δούλεψε σκληρά και ποτέ δεν τα παράτησε, συνεχώς βελτιώνοντας την οδήγησή του. Νομίζω ότι δούλεψε πιο σκληρά απ’ όλους για να κερδίσει αυτό το Πρωτάθλημα, έτσι το αξίζει και θέλω να του δώσω πολλά συγχαρητήρια».

Από την πλευρά του, ο Jorge Lorenzo πρόσθεσε: «Ο Tito είναι το καλύτερο παράδειγμα ότι κάποιος που δεν είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, τα κατάφερε κι ανέβηκε στην κορυφή δουλεύοντας σκληρά. Έτσι, θεωρώ ότι το ταλέντο του συνεχώς μεγάλωνε».

«Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεότερους αναβάτες, ένα παράδειγμα ότι η θέληση, το κίνητρο και η πολύ σκληρή δουλειά, μπορούν να σου δώσουν τα πάντα. Για μένα, πολλοί νεαροί οδηγοί θα πρέπει να έχουν τον Tito σαν παράδειγμα για τις καριέρες τους!».

Επόμενο άρθρο »

Νίκη με ρεκόρ για τον Νότη Παπαπαύλου!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ο Eugene Laverty θα τα πάει καλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα