• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει το ασύμμετρο μπροστινό!
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στη Βαλένθια
Νέα 05/11/2014 - 11:16

Το ασύμμετρο μπροστινό που οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για πρώτη φορά στο Phillip Island, επιστρέφει αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Βαλένθια, όπου και θα κλείσει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι αυτό το ασύμμετρο μπροστά είχε φορέσει ο Μarc Marquez - κι έπεσε από πρώτος - ο Cal Crutchlow - κι έπεσε από δεύτερος - και ο Pol Espargaro που είχε ρυθμό που θα του χάριζε σίγουρα την τρίτη θέση στον αγώνα.

Ο σχεδιασμός του ελαστικού δεν είχε πρόβλημα, ωστόσο η γόμα που επιλέχθηκε δεν ήταν η ιδανική για τις κρύες συνθήκες στην πίστα της Αυστραλίας. Αυτό το Σ/Κ η Bridgestone αναμένει «...αυτή η επιλογή να δουλέψει καλά». Μαζί του, η εταιρεία θα δώσει το έξτρα μαλακό και το μαλακό, ως επιλογές στους οδηγούς για μπροστά.

Οι επιλογές για το πίσω ελαστικό θα είναι το μαλακό, το μεσαίο και το σκληρό (ασύμμετρα). Τις επιλογές για μπροστά θα έχουν όλοι οι οδηγοί, ενώ για το πίσω το μαλακό θα είναι διαθέσιμο στις OPEN μοτοσυκλέτες (και στις Ducati), ενώ το μεσαίο και το σκληρό για τους εργοστασιακούς και δορυφορικούς αναβάτες.

«Περιμένουμε πάρα πολλά από τον τελευταίο αγώνα, με τον Marc να θέλει να κερδίσει για να πάρει το ρεκό με τις περισσότερες νίκες σε μια σεζόν, τον Dani να είναι εξαιρετικά δυνατός στη Βαλένθια και τους Rossi-Lorenzo να παλεύουν για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία», σχολίασε ο Υπεύθυνος της Bridgestone για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, Hiroshi Yamada.

«Οι προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, καθώς θα παρέχουμε υποστήριξη σε όλες τις ομάδες στο τεστ της Βαλένθια. Τα δεδομένα που θα πάρουμε από τις δοκιμές θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα μας δώσουν μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών του 2015, που θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη για τα ελαστικά της νέας χρονιάς», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Για το καλύτερο δυνατό ο Pedrosa στη Βαλένθια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα