• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Διαχειρίστηκα καλά τον αγώνα!
Όταν ξεκινάς από την 3η σειρά, είναι δύσκολο να κερδίσεις θέσεις
Νέα 10/11/2014 - 14:06

O Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν δίνοντας μια ωραία μάχη με τον - πρώην πια - ομόσταυλό του στην ομάδα της Ducati!

Ο Ιταλός άσος έχει αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Desmosedici - με το μαγικό «άγγιγμα» του Gigi Dall’Igna - βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Άλλωστε, με την πέμπτη θέση του στη βαθμολογία των Αναβατών και τους 187 βαθμούς, ο Dovi έκανε την καλύτερη σεζόν της Ducati μετά το 2010 και την τέταρτη θέση του Casey Stoner (225β.).

«Είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτή την τέταρτη θέση, διότι επιβεβαιώνει ότι δουλέψαμε καλά αυτό το Σ/Κ, παρά τις κάπως απογοητευτικές κατατακτήριες δοκιμές».

«Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που διαχειρίστηκα τον αγώνα, διότι όταν ξεκινάς από την τρίτη σειρά εδώ στη Βαλένθια, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις θέσεις», σχολίασε ο Dovi.

Από τα μέσα του αγώνα άρχισε να πέφτει ένα ψιλόβροχο που άλλαξε τα δεδομένα για τους αναβάτες και ανάγκασε πολλούς, ανάμεσά τους και τον Andrea Dovizioso, να κόψουν λίγο το ρυθμό τους.

«Ήταν δύσκολο διότι και με τη βροχή δεν μπορείς να καταλάβεις το όριο και το θέμα είναι πόσο πολύ είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα, αν και θα μπορούσα λίγο παραπάνω όταν ξεκίνησε η βροχή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, διότι δουλέψαμε καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Ο Dovizioso θα παραμείνει στη Βαλένθια και σήμερα, ωστόσο από αύριο τόσο αυτός όσο και ο νέος του ομόσταυλος θα φύγουν, μιας και δεν θα έχουν ακόμα στα χέρια τους την GP15, παρά μόνο τον Φλεβάρη.

Ο Ιταλός, στο τέλος, μίλησε και για τον Cal Crutchlow:«Με τον Cal η μάχη ήταν ωραία κι επιθετική, αλλά όπως πάντα καθαρή. Το διασκέδασα και μπορώ να πω ότι λυπάμαι που φεύγει από την ομάδα μας».

Επόμενο άρθρο »

Μίνι απολογισμός του Dall’Igna για το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Απρόσμενα προβλήματα για Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα