• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Νotis55 είδε τον Άι Βασίλη!
Το 2015 στην Moto3 του Ισπανικού CEV!!!
Νέα 31/12/2014 - 17:31

Το μεγάλο νέο για τον Νότη Παπαπαύλου και για τον Ελληνικό μηχανοκίνητο κόσμο της μοτοσυκλέτας ιδιαίτερα, ήρθε χθες, με την επιβεβαίωση από τον Αντώνη Κωνσταντίνου (CEO της CWM FX World) ότι η εταιρία θα υποστηρίξει και τη χρονιά που έρχεται τον 14χρονο Έλληνα αθλητή, με τον οποίο ξεκίνησε συνεργασία τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

 

Συγκεκριμένα ο Νότης Παπαπαύλου (γνωστός και ως Notis55) θα αγωνιστεί στο CEV (Copa Espana Velosidad) που για το 2015 θα έχει τη θέση του Ισπανικού Πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Moto3 θα αγωνιστεί ο Έλληνας οδηγός, με την ομάδα DMC Junior Team και μοτοσυκλέτα μια Honda NSF250R.

Team Manager είναι ο Ισπανός Javier Acuna Rico, με πτυχία στα μηχανοκίνητα σπορ και στην αθλητική ψυχολογία και Διευθυντής του IMR-Racing School από το 2009. Αρχιμηχανικός είναι ο Ιταλός Ilario Pasini που έχει πολλούς Τίτλους με ομάδες στην Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπεύθυνος για την Τηλεμετρία (Τηλεμετρίστας) είναι ο Jose Zapata Malendez, μηχανικός ο David Dominguez Garcia και ο Kike Banuls είναι ο Σύμβουλος για την αγωνιστική τεχνική, ένα σημαντικό άτομο που συνεργάζεται με οδηγούς όπως ο Hector Faubel, o Isaac Vinales, o Jorge Navarro, o Axel Pons, o Nasser Al Malki και η Ana Carrasco! Για τις αναρτήσεις η ομάδα συνεργάζεται με την γνωστή Andreani MHS Ohlins.

Αντώνης Κωνσταντίνου (CEO CWM FX World)
Αντώνης Κωνσταντίνου (CEO CWM FX World)

 

Oι Αγώνες είναι έξι και ξεκινούν στις 29 Μαρτίου στην Albacete, μετά έρχονται οι Jerez (31 Μαίου), Alcarras (28 Ιουνίου), Aragon (26 Ιουκίου), Valencia (13 Σεπτεμβρίου) και Navarra (18 Οκτωβρίου).

 

Επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Κωνσταντίνου o οποίος προχώρησε στη γενναία αυτή χορηγία με βάση το ότι η εταιρική κουλτούρα της CWM είναι να μην μένει στα προδιαγεγραμμένα, αλλά να πηγαίνει πιο μακριά, πιο γρήγορα και σταθερά. Τώρα που ξεκινάει τη λειτουργία του το γραφείο της εταιρίας στην Ελλάδα (CWM FX HELLAS) και με δεδομένη την αγάπη του για τη χώρα του επενδύει όχι μόνο στο χρηματοοικονομικό χώρο, αλλά και στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το MotoGP στο οποίο από το 2015 η παρουσία της CWM θα είναι ιδιαίτερα δυναμική στην ομάδα CWM LCR Honda, ήταν μέχρι πέρυσι ένας τομέας στον οποίο η Ελλάδα υστερούσε σε φυσική παρουσία και τα πήγαινε καλά μόνο στα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα οι Έλληνες δηλώνουν παρόντες και μάλιστα με την κίνηση της υποστήριξης του Νότη Παπαπαύλου, βάζουν τα θεμέλια για να έχουμε στο μέλλον και Έλληνα οδηγό στα Grand Prix.

“O μηχανοκίνητος αθλητισμός μας ενδιαφέρει. Η υποστήριξή μας στον Νότη Παπαπαύλου δείχνει τον τρόπο του δικού μας σκέπτεσθαι. Κάνουμε μια χορηγία στο MotoGP, βάζουμε τα Ελληνικά χρώματα σε ένα άθλημα που έλειπε, παίρνουμε όμως παράλληλα και ένα φέρελπι Έλληνα αθλητή και τον στηρίζουμε ώστε η χώρα μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στο συγκεκριμένο σπορ. Απλά, γρήγορα και αποτελεσματικά, αλλάζουμε τα δεδομένα και δημιουργούμε επιπλέον αξία για το κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ό,τι κάνουμε, σε πολύ μεγαλύτερο εύρος για το κοινό των απανταχού επενδυτών μας δηλαδή”, λέει εμφατικά ο Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά του ο Νότης Παπαπαύλου μας είπε:

“Νιώθω και είμαι ο πιο χαρούμενος οδηγός της Ελλάδας, ίσως και του κόσμου αυτή τη στιγμή που έμαθα από τον κ. Κωνσταντίνου ότι θα με βοηθήσει να προχωρήσω την αγωνιστική μου καριέρα. Χωρίς τη βοήθειά του δεν θα είχα τελειώσει πέρυσι το Moriwaki Cup, ούτε θα είχα καταφέρει να αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν σαν να ήλθε ο Άγιος Βασίλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τώρα το μυαλό μου είναι μόνο στο πόσο θα προπονηθώ και θα δώσω όλον τον καλό μου εαυτό στο να πετύχει η συμμετοχή μας στο CEV”.

Μιλήσαμε και με τον Javi Acuna Rico που μας είπε:

“Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μία εβδομάδα με το Νότη στην Ισπανία φέτος και αμέσως είδα ότι είναι ένας οδηγός με μέλλον! Όχι τόσο για τη φυσική του ταχύτητα, αλλά κυρίως για το ότι ακούει και έχει όρεξη για δουλειά. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι ικανά να ξεπεράσουν κάποιους Ισπανούς οδηγούς που ενδεχομένως να έχουν λίγοο περισσότερο ταλέντο. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό το 2015 στο CEV!”

 

Το σημαντικότερο σε όλα αυτά είναι ότι πραγματικά ανοίγεται ένας δρόμος για την Ελλάδα και ότι στο πρόσωπο του Νότη ήδη κάποιοι μικρότεροι οδηγοί βλέπουν την ελπίδα για το όνειρο που λέγεται MotoGP. Ο “Πίκης”, ο Γιάννης Περιστεράς που είναι η επόμενη γενιά, αλλά και ο σχεδόν δέκα χρόνια μικρότερος Ευθύμης Μπούστας (που πρόσφατα ακούμπησε γόνατο στην άσφαλτο στην πίστα με PW!) βλέπουν ότι υπάρχει ο δρόμος και θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο να τον ακολουθήσουν.

Ο Αντώνης Κωνσταντίνου και η CWM FX HELLAS γράφουν ιστορία με την κίνησή τους αυτή, που θα πρέπει να εκτιμηθεί δεόντως από όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Επόμενο άρθρο »

Με τον Cal στην California!

« Προηγούμενο άρθρο

Ευοίωνο το 2015 για τον Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα