• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dakar 2015: Έπιασε δουλειά το HRC!
Καλή αρχή με 3 οδηγούς στην πρώτη 6αδα
Νέα 05/01/2015 - 16:19

Αντίστροφη μέτρηση, οι στροφές στο κόκκινο και... αφήνουμε συμπλέκτη!! Το Rally Dakar ξεκίνησε και ο χαρακτηριστικός θόρυβος από 161 μοτοσυκλέτες πλημμύρισε την ατμόσφαιρα! Η αρχή ήταν ενθαρρυντική για το HRC, με τρεις αναβάτες του να κατορθώνουν να μπαίνουν στην πρώτη εξάδα της πρώτης ειδικής!

Το Σάββατο, όλοι οι συμμετέχοντες στον σκληρότερο αγώνα ταχύτητας του κόσμου, στο Rally Dakar, έτυχαν θερμής υποδοχής από τους χιλιάδες οπαδούς που μαζεύτηκαν στο Buenos Aires. Χτες ολοκληρώθηκε η πρώτη ειδική (περισσότερα διαβάστε εδώ) με τους πέντε οδηγούς του HRC να τερματίζουν στις πρώτες 17 θέσεις.

Η πρώτη ειδική δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, μόλις 175 χιλιόμετρα, ήταν όμως αρκετά για να αρχίσουν ήδη να ξεχωρίζουν οι ικανότεροι, από το πλήθος. Ο Paulo Goncalves του HRC έκανε καταπληκτικό αγώνα και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, μόλις πέντε δευτ. πίσω από τον πρώτο.

Ο Joan Barreda δεν πίεσε ιδιαίτερα κι έκανε συνετό αγώνα για να τερματίσει στην τέταρτη θέση και 1:41 πίσω από τον πρώτο, τον Sam Sunderland. Ο Jeremias Israel πήρε την έκτη θέση, κολλημένος πάντα πίσω από τους πρωτοπόρους, ενώ η Laia Sanz κατάφερε να βρεθεί στην 17η θέση.

Λίγο πιο μπροστά, στην 16η θέση, είχε τερματίσει ο Javier Pizzolito. Από την πλευρά του, ο Helder Rodriguez, μπορεί να μην ξεκίνησε όπως θα ήθελε το φετινό Dakar, ωστόσο παρά τη 12η θέση του, η διαφορά του από τον πρώτο δεν είναι μεγάλη: 3:32!

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 2

« Προηγούμενο άρθρο

Το Αλφαβητάρι-λυσάρι του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα