• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cruthlow: Θα είμαι στους πρώτους!
Είμαι αρκετά γρήγορος για να το καταφέρω
Νέα 10/01/2015 - 16:08

Ο Cal Crutchlow παρουσιάζεται βέβαιος ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στις δυνατές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, θα είναι σε θέση να διεκδικεί βάθρα.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν με την ομάδα της Ducati το 2014, ο Cal Crutchlow θα είναι ο ένας από τους δυο οδηγούς της CWM-LCR Honda, πάνω στη δορυφορική Honda RC213V.

Έτσι, ο 29χρονος αναβάτης - ο οποίος όπως κάθε χειμώνα είναι στην Καλιφόρνια και προπονείται - πιστεύει ότι μπορεί να απειλήσει τους fantastic 4 τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, ο Crutchlow με τις εμφανίσεις του το 2013, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Βρετανός αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία, μετά το θρύλο Barry Sheene. Τότε, πάνω στη δορυφορική Yamaha, είχε καταφέρει να πάρει τέσσερα βάθρα και δυο pole positions, έχοντας τερματίσει ως ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης της σεζόν.

Φέτος, ο Crutchlow πρόσθεσε μόλις ένα βάθρο στο ενεργητικό του, όταν τερμάτισε τρίτος στον flag-to-flag αγώνα της Aragon, ενώ παρά το ότι δεν κατάφερε να τερματίσει σε κανέναν από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες σε Ασία και Αυστραλία, εν τούτοις απέδειξε την ταχύτητά του.

Αυτές ακριβώς οι εμφανίσεις του γεμίζουν αισιοδοξία τον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος έχει δηλώσει και παλιότερα ότι είναι ένας οδηγός ψυχολογίας. «Νοιώθω ότι είμαι και πάλι αρκετά γρήγορος ώστε να είμαι στους πρώτους», σχολίασε ο Βρετανός άσος της CWM-LCR Honda.

«Δεν λέω ότι θα κερδίζω σε κάθε αγώνα ή ότι θα είμαι στο βάθρο, αλλά τουλάχιστον ότι θα είμαι ανταγωνιστικός και θα επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν το 2013. Ήταν ωραίο που έκανα καλές εμφανίσεις στο τέλος και ξαναβρήκα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου».

«Ήταν σημαντικό για όλους να δουν ότι εξακολουθώ να είμαι γρήγορος. Εγώ το ήξερα, αλλά ο κόσμος πιστεύει ότι ξυπνάς ένα πρωί και δεν μπορείς να οδηγήσεις τη μοτοσυκλέτα όπως μπορούσες προηγουμένως. Αυτό δεν συμβαίνει. Ακόμα κι όταν ήξερα ότι θα φύγω από την Ducati, δεν εμφανιζόμουν απλά στους αγώνες».

«Έδινα και τότε το 100% αλλά ποτέ δεν είχα την αίσθηση που ήθελα. Δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και δεν μπορούσα να κατανοήσω το τι γινόταν, αλλά έδειξα για το τι είμαι ικανός στο Phillip Island. Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι έχω την ταχύτητα. Δεν τη χάνεις μέσα σ’ ένα βράδυ. Ήταν απλά θέμα χρόνου να επιστρέψει».

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 6

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2015: Ειδική 5

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα