• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: Φοβερή pole ο Lowes!
Zarco και Rabat στην 1η σειρά, καθώς οι τρεις τους έχουν ξεχωρίσει
Νέα 28/03/2015 - 19:54

Ο Sam Lowes συνεχίζει να διατηρεί τα ηνία έναντι του ανταγωνισμού στην πίστα του Qatar και με ένα θαυμάσιο 1:59.423 - που είναι και νέος απόλυτος χρόνος πίστας - κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της χρονιάς και την πρώτη της καριέρας του.

 

Οι τρεις οδηγοί που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στο Qatar, ήταν οι ίδιοι που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και στις σημερινές κατατακτήριες, με τον Johann Zarco να παίρνει τη δεύτερη θέση, 0.332δ πάνω σε χρόνο από τον Lowes.

 

Ο Tito Rabat είναι ο τρίτος της παρέας, ο οποίος συνέχισε να ρίχνει το βάρος κυρίως στο ρυθμό αγώνα, καταφέρνοντας στην πορεία να κάνει το 1:59.813δ που είναι και ο καλύτερός του χρόνος αυτό το Σ/Κ στην Losail.

 

Στην τέταρτη θέση ο ανανεωμένος Sandro Cortese, ο οποίος θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά  δίπλα στον Jonas Folger, τον συμπατριώτη του και τον Xavier Simeon που κατέβασε χρόνο και ανέβηκε στην έκτη θέση.

 

Καλή παρουσία του rookie Alex Rins, ο οποίος πήρε την ένατη θέση σήμερα, με τον επίσης νεοφερμένο στην κατηγορία Alex Marquez να βελτιώνεται σταδιακά και να ξεκινά αύριο από την τέταρτη σειρά (12ος). Η διαφορά των δυο έχει μειωθεί στο 0.125δ!

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Η GP15 στην pole position!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: Η 1η pole του ’15 στον Masbou!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα