• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: Η νίκη στον Masbou!
Εκπληκτικός ο 2ος Bastianini, βάθρο και για Kent
Νέα 29/03/2015 - 20:38

Ο αγώνας της μικρής κατηγορίας ήταν αντάξιος των προηγούμενων ετών, με ένα μεγάλο γκρουπ αναβατών να ξεχωρίζει και να δίνει δυνατές μάχες, ιδίως στη μεγάλη ευθεία όπου με το slipstreaming άλλαζαν συνεχώς οι θέσεις!

 

Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι οι εννέα πρώτοι είχαν διαφορά μεταξύ τους κάτω από ένα δευτερόλεπτο! Ο μεγάλος κερδισμένος του slipstreaming ήταν ο έμπειρος Masbou, ο οποίος πήρε τη νίκη για μόλις 27χιλ. από τον δεύτερο.

 

Ο δεύτερος ήταν ένας φανταστικός Enea Bastianini, με τον 17χρονο Ιταλό να αποδεικνύεται ταχύτατος όσο και άτυχος, λόγω της μικρής διαφοράς με την οποία έχασε τη νίκη. Ο Ιταλός ξεκίνησε από την 21η θέση του σχηματισμού εκκίνησης!!

 

Την τελευταία θέση στο βάθρο πήρε ο δυνατός όλο το Σ/Κ Danny Kent, με τον ομόσταυλό του - Efren Vazquez - να μένει τέταρτος, ενώ ο Quartararo απέδειξε την ταχύτητά του φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 7η θέση.

 

Μεγάλος άτυχος της βραδιάς ο Miguel Oliveira, ο οδηγός της Red Bull KTM Ajo, ο οποίος έπεσε στην αρχή του αγώνα και συγκεκριμένα στην 1η στροφή! Ο Πορτογάλος επανήλθε και κατάφερε να τερματίσει στην 16η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: Δραματικός αγώνας, τυχερός ο Folger!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Ζέσταμα: Μπροστά Marquez-Rossi-Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα