• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πρέπει να κάνουμε κι άλλες δοκιμές
Έχω 7,000χλμ στην Honda ενώ ο Dani έχει 200,000!
Νέα 18/08/2015 - 12:59

Ο Cal Crutchlow ήταν εκνευρισμένος από την έλλειψη δοκιμών, μετά το τέλος του αγώνα στο Brno όπου είχε την τέταρτή του εγκατάλειψη για φέτος.

 

Ο Βρετανός άσος έπεσε στον 15ο από τους 22 γύρους του αγώνα στην Τσεχία κι ενώ ήταν στη δέκατη θέση: «Δεν είχαμε καλό στήσιμο σε όλο το Σ/Κ», ήταν τα πρώτα λόγια του απογοητευμένου Crutchlow.

 

«Έκανα κακή αρχή, όπως συνήθως και μετά πίστεψα ότι θα μπορούσα να ακολουθήσω τον Dani αλλά νομίζω ότι κάναμε λάθος επιλογή πίσω ελαστικού. Είχα το σκληρό, αλλά με το μεσαίο θα μπορούσα να πιέσω περισσότερο στην αρχή».

 

«Ήμουν κολλημένος πίσω από άλλους και όταν ο Dani μπορούσε και τους περνούσε, εγώ δυσκολευόμουν να τους περάσω αμέσως και να τον ακολουθήσω».

 

«Δεν είχα πρόσφυση ούτε στο μπροστά, ούτε στο πίσω ελαστικό. Μπήκα στη στροφή όπως και στον προηγούμενο γύρο κι έχασα το μπροστινό. Πρέπει να βρούμε λύσεις για τον επόμενο Γύρο, ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

 

Το μυστικό για να μπορέσει να επιστρέψει στις εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, όταν είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο της Αργεντινής, είναι να κάνουν περισσότερες δοκιμές.

 

«Το πρόβλημα είναι ότι θέλουμε δοκιμές και το τεστ με τα Michelin δεν μας βοηθά καθόλου. Πρέπει να οδηγήσουμε τη μοτοσυκλέτα χωρίς την πίεση ενός αγωνιστικού Σ/Κ, για να δοκιμάσουμε πράγματα».

 

«Δεν είμαι ο χειρότερος αναβάτης της Honda και όπως φαίνεται ο Marc μπορεί να την οδηγήσει καλά, όπως και ο Dani σε ορισμένες πίστες. Είναι κάτι που το μαθαίνεις, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή».

 

«Έχω περίπου 7,000χλμ στην Honda, την ώρα που ο Dani έχει περίπου 200,000χλμ! Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως στην αρχή της σεζόν και εκεί πρέπει να επιστρέψουμε. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να κάνουμε δοκιμές».

 

«Δυστυχώς όμως οι κανονισμοί δεν μας το επιτρέπουν. Δεν μπαίνουμε αρκετά γρήγορα στις στροφές, αλλά στην έξοδο είμαστε το ίδιο γρήγοροι με τους άλλους. Αλλάξαμε τη μοτοσυκλέτα και εκεί είναι δική μου η ευθύνη».

 

«Εγώ άλλωστε κατευθύνω τις αλλαγές στο στήσιμο. Το ξέρω όμως ότι αργά ή γρήγορα θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο Crutchlow που είναι ένατος στη βαθμολογία, με εφτά ακόμα Γύρους να απομένουν για το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Ύμνοι Jarvis και Meregalli!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα