• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Shell συνεχίζει ως χορηγός στο GP της Μαλαισίας
Ανανέωσε τη συνεργασία της για δυο χρόνια
Νέα 19/08/2015 - 11:25

Πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στην Dorna - κάτοχο των δικαιωμάτων του MotoGP παγκοσμίως - και την Shell, με την τελευταία να ανανεώνει τη χορηγία της στο GP της Μαλαισίας μέχρι και το 2016.

 

Το φετινό Grand Prix της Μαλαισίας - που θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου - θα αποτελέσει τον προτελευταίο Γύρο και για τη φετινή αγωνιστική σεζόν και θα διεξαχθεί για 17η σεζόν στην πίστα της Sepang.

 

Η συγκεκριμένη πίστα - λίγο έξω από την πρωτεύουσα, την Kuala Lumpur - αποτελεί παράλληλα και τη βάση για το Shell Advance Asia Talent Cup, με την υποστήριξη του οποίου η Shell βοηθά στην ανάδειξη ταλαντούχων αναβατών από την Ασία.

 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ανανέωση της χορηγίας στο GP της Μαλαισίας για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Andrew Hepher, Γενικός Διευθυντής Marketing της Shell για όλο τον κόσμο στα Εμπορικά Λιπαντικά.

 

«Είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά Grand Prix στο Ημερολόγιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την υποστήριξή μας σ’ αυτό, αρχής γενομένης από το 2009».

 

«Η περιοχή εκεί είναι πολύ σημαντική για την Shell, ενώ η χορηγία αυτού του GP συνάδει με την Τεχνική Συνεργασία που έχουμε με την Ducati και με την αναμειξή μας στο Asia Talent Cup, που ψάχνει για τον επόμενο Πρωταθλητή MotoGP από την Ασία».

Επόμενο άρθρο »

P. Espargaro: Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Η δουλειά συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα