• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο!
Οι Jorge και Marc είναι πολύ δυνατοί εδώ
Νέα 29/08/2015 - 00:01

Σημαντική ήταν η πρόοδος που σημείωσε ο Dani Pedrosa ανάμεσα στις δυο ελεύθερες δοκιμές της πρώτης ημέρας του 12ου Γύρου του MotoGP, που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες στο Silverstone.

 

Το πρωί ήταν μόλις όγδοος και με διαφορά στο 1,2δ από τον ομοσταυλό του που έκανε τον καλύτερο χρόνο, αλλά το απόγευμα κατάφερε - αν και αντιμετώπισε πρόβλημα με το πίσω φρένο του - να κατεβάσει 2δ το χρόνο του!

 

Το αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και τον Jorge Lorenzo σε λίγο παραπάνω από δυο δέκατα, ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

«Είμαι ικανοποιημένος και ειδικά το απόγευμα κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά και κατέβασα τους χρόνους μου αρκετά, αλλά θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο», σχολίασε ο Dani Pedrosa.

 

«Είχαμε κι ένα πρόβλημα με το πίσω φρένο, που έσπασε και ο πίσω τροχός μας καθυστερούσε. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και θα το φτιάξουμε. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Κυρίως στις εισόδους των στροφών και με την έλλειψη πρόσφυσης στον πίσω τροχό καθώς περνάνε οι γύροι. Πρέπει να τα φτιάξουμε αυτά για να πλησιάσουμε τους Jorge και Marc που είναι πολύ δυνατοί εδώ».

 

«Ο στόχος είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν πιο καλή θέση στις κατατακτήριες, για να είμαστε κοντά τους. Το πόδι μου είναι πολύ καλύτερα, αν και υπάρχουν λίγες στροφές στις οποίες πονάω, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ευτυχώς είμαι στη δεκάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα