• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone ΕΔ3: Ξεφεύγει ο Lorenzo!
Πρώτο χρόνο ο Ισπανός με διαφορά από τον 2ο!
Νέα 29/08/2015 - 14:18

Ο Jorge Lorenzo ανέβασε πολύ την απόδοσή του στις ΕΔ3 και με έναν καταπληκτικό γύρο πήρε την πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο!

 

Το 2:01,429δ του Lorenzo ήταν μισό δευτερόλεπτο κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει από το 2013 ο Dani Pedrosa!

 

Οι ελεύθερες δοκιμές πάντως ξεκίνησαν με τον Marquez να είναι αυτός που πρώτος έπεσε κάτω από το ρεκόρ πίστας, αλλά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν κατάφερε να βελτιώσει στη συνέχεια το χρόνο του.

 

Πίσω από τους δυο πρώτους, ο Andrea Dovizioso ήταν βελτιωμένος στο τέλος και σε συνδυασμό με το μαλακό πίσω ελαστικό κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση, αφήνοντας τέταρτο τον Pedrosa.

 

Ο Redding ήταν σταθερά στην εξάδα καθ’ όλη τη διάρκεια των ΕΔ3, αλλά στο τέλος κινδύνευσε να χάσει την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2! Ο τελευταίος του γύρος όμως τον ανέβασε στην 5η θέση και για 2η φορά φέτος μπήκε στους 10 καλύτερους.

 

Πιο πίσω ακολούθησαν οι Bradley Smith και Valentino Rossi στις θέσεις έξι κι εφτά, με τον Crutchlow να βελτιώνεται στο τέλος και από 12ος να σκαρφαλώνει στην 8η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Pol Espargaro και Andrea Iannone, ενώ τη μάχη για τις δυο προνομιούχες θέσεις των ΚΑΤ1 θα δώσουν οι δυο μοτοσυκλέτες της Suzuki για δεύτερη φορά φέτος, μετά το Le Mans.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα