• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν ξέρω τι θα κάνω
Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πρόβλημα με το κράνος
Νέα 01/09/2015 - 13:54

Το νέο πρόβλημα με το κράνος του, για δεύτερη φορά σε διάστημα 12 αγώνων, στοίχισε στον Jorge Lorenzo μια θέση στο βάθρο και τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

«Πρώτα απ’ όλα να πω ότι δεν είχα το ρυθμό να παλέψω για τη νίκη. Ο Valentino άξιζε τη νίκη και ο Petrucci τη δεύτερη θέση. Το θέμα ήταν ότι όταν άρχισε να βρέχει περισσότερο κι έφτανα τον Andrea, δεν μπορούσα να δω».

 

«Είχα πιθανότητα για την τρίτη θέση. Δεν νομίζω ότι θα προλάβαινα τον Petrucci αλλά η τρίτη θέση θα ήταν πιθανότατα δική μου. Το κράνος μου στοίχισε τρεις βαθμούς και είναι η δεύτερη φορά φέτος που χάνω βαθμούς απ’ αυτό».

 

«Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε πρόβλημα με το κράνος».

 

«Στη βροχή πάντα η κατάσταση είναι δύσκολη. Κάποιες φορές νιώθεις καλά, όταν για παράδειγμα κέρδιζα στην Aragon πέρυσι και κάποιες άλλες είναι πολύ δύσκολα, γλιστράει πολύ».

 

«Είχα καλό ρυθμό στην αρχή, αλλά ήμουν ίσως μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τους Valentino και Marc στην αρχή. Προφανώς και ήταν πιο γρήγοροι από εμένα στο ξεκίνημα».

 

Στον επόμενο αγώνα του Misano ο Jorge Lorenzo έχει πολύ δύσκολο έργο, αν θέλει να καλύψει γρήγορα τη διαφορά των 12β από τον Valentino Rossi που θα «παίζει» εντός έδρας με χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό του να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

 

«Όπως και να έχει όμως, έχουμε καταφέρει στο παρελθόν να καλύψουμε 29β. Σε γενικές γραμμές ο ρυθμός μου είναι καλός και ίσως καλύτερος από του Vale», πρόσθεσε.

 

«Έχουμε λοιπόν έξι αγώνες και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά όπως το πετύχαμε κι άλλες φορές φέτος».

 

Με το λάθος του στην Αγγλία, ο Marc Marquez είναι ουσιαστικά εκτός μάχης για το φετινό Τίτλο, τον οποίο θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

 

«Ο αγώνας του Marquez ήταν πολύ χειρότερος από τον δικό μου , διότι τώρα είναι σχεδόν εκτός μάχης για τον Τίτλο. Και τώρα μένει ένας αναβάτης, ένας αντίπαλος τον οποίο θα πρέπει να προσέχω και αυτός είναι ο Valentino».

 

«Πιστεύω, όπως είπα και πριν, ότι στο στεγνό έχω λογικά περισσότερη ταχύτητα και θα δουλέψω να το διατηρήσω αυτό και στους επόμενους αγώνες. Φαντάζομαι θα έχω ευκαιρίες να τερματίσω μπροστά του και να καλύψω τη διαφορά».

 

«Το Misano είναι ο εντός έδρας αγώνας του και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μέχρι να φτάσουμε εκεί την Παρασκευή».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Συγγνώμη στον Cal!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα