• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Ένα είναι το όνειρο!
Ανεβαίνεις στο MotoGP για να κερδίζεις!
Νέα 02/09/2015 - 09:51

Λίγες ημέρες μετά το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην πίστα του Silverstone, ο Danilo Petrucci έδωσε συνέντευξη στο επίσημο site του Πρωταθλήματος.

 

Όταν οδηγούσες CRT μοτοσυκλέτες όταν πρωτοήρθες στο MotoGP, πίστευες ποτέ ότι θα έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα;

Όταν ανεβαίνεις στο MotoGP το όνειρό σου είναι ένα: να κερδίζεις. Ένα αποτέλεσμα όπως αυτό της Κυριακής ήταν πολύ μακριά και δεν το φανταζόμουν φέτος. Ίσως για του χρόνου με μια πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Μέσα μου όμως ήξερα ότι αν ο αγώνας ήταν στο βρεγμένο θα έδειχνα τις δυνατότητές μου.

 

Στο τέλος πλησίαζες και τον Rossi! Ήσουν ικανοποιημένος ή εύχεσαι να είχες πιέσει για να τον προλάβεις;

Ειλικρινά δεν θα πίεζα. Για μένα ήταν μια έκπληξη, ειδικά το να καλύπτω έδαφος από τον Rossi. Ήθελα πάση θυσία να είμαι μπροστά από τον Dovizioso και ήμουν χαρούμενος με τον τρόπο που εξελισσόταν ο αγώνας. Στον τελευταίο γύρο, σε κάθε στροφή έλεγα ότι αν πέσω δεν θα γυρίσω καν στο box της ομάδας. Θα πήγαινα στο αεροδρόμιο και θα έπαιρνα την πρώτη πτήση!

 

Μπορείς να υπερασπιστείς την όγδοη θέση στο Πρωτάθλημα από τους Pol Espargaro και Cal Crutchlow;

Θα είναι πολύ δύσκολο. Ήμουν κοντά τους κάποιες φορές, αλλά είναι πάντα πιο γρήγοροι. Ελπίζω με την GP14,2 να κάνουμε κάποια βήματα εμπρός. Νομίζω ότι μπορώ να υπερασπιστώ τη θέση μου από τον Vinales, αλλά θα πρέπει να είμαι πολύ δυνατός.

 

Τι περιμένεις από την GP14,2 στο Misano;

Την έχω ήδη δοκιμάσει στο Misano σε ιδιωτικές δοκιμές. Σ’ εκείνο το τεστ είχα τη μοτοσυκλέτα και τις ρυθμίσεις του ομόσταυλού μου, ενώ και η άσφαλτος ήταν καινούργια. Υπάρχει περισσότερη πρόσφυση απ’ ότι πριν και η πίστα είναι πιο γρήγορη.

 

Είπες ότι ποτέ δεν έχεις περάσει τον Lorenzo και τον Pedrosa στο παρελθόν. Μόνο στο playstation! Αλήθεια, ποιόν διαλέγεις όταν παίζεις;

Δεν παίζω πολύ συχνά, αλλά όταν έχω την ευκαιρία δοκιμάζω όλες τις μοτοσυκλέτες σε όλες τις πίστες για να δω τις διαφορές και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αλλά ναι, το παραδέχομαι, είναι τέλειο όταν παίρνεις τον εαυτό σου!

 

Ποιός είναι ο στόχος από εδώ και πέρα;

Να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Δεν θέλω να μιλάω με αριθμούς, αλλά ελπίζω το βάθρο της Κυριακής να μην είναι και το μοναδικό της σεζόν. Για να είμαι ρεαλιστής, στο Misano ο στόχος είναι μια θέση στη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Έκανα λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Paddock girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα