• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Δυνατός ο Redding!
Η παρουσία του θα μας βοηθήσει το 2016
Νέα 03/09/2015 - 12:49

Ο Danilo Petrucci και ο καινούργιος του ομόσταυλος στην Pramac, Scott Redding, θα ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον για καλύτερα αποτελέσματα στο MotoGP τη νέα σεζόν!

 

Αυτή είναι η γνώμη του πρώτου, ο οποίος πριν μερικές ημέρες πανηγύρισε το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ήρθε μάλιστα στη μεγάλη κατηγορία!
 

Παράλληλα και ο Scott Redding πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία στο Silverstone, τερματίζοντας στην έκτη θέση, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στην Pramac το 2016.

 

«Ο Scott είναι δυνατός αναβάτης. Τον περίμενα πιο δυνατό, αλλά ίσως η εργοστασιακή Honda να μην είναι τόσο εύκολη στο set-up», σχολίασε ο Petrucci. «Είναι πολύ δυνατός κι έχει κερδίσει τον Marquez στην Moto2, επομένως είναι και πολύ γρήγορος».

 

Ο Petrucci - ο οποίος έχει τους διπλάσιους βαθμούς από τον Hernandez - αγωνιζόταν μέχρι το Silverstone με την GP14,1 ενώ από εδώ και πέρα θα έχει στη διάθεσή του την ίδια μοτοσυκλέτα με τον Κολομβιανό ομόσταυλό του: την GP14,2!

 

«Ξεκίνησα ως δεύτερος αναβάτης. Έχω μια μοτοσυκλέτα λίγο πίσω από αυτή του Yonny, αλλά η Pramac και η Ducati μου δίνουν μια καλή ευκαιρία και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό».

 

«Μέχρι και πριν το Silverstone ήμασταν 10οι στο Πρωτάθλημα με μια μοτοσυκλέτα ενός έτους. Επομένως κάνουμε καλή δουλειά».

 

«Ενδεχομένως όταν έχεις έναν τόσο καλό αναβάτη, όπως είναι ο Scott, να με πιέσει κι εγώ να τον πιέζω για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τη νέα χρονιά».

 

Ο Petrucci κατάφερε να ανέβει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το βάθρο που πήρε στο Silverstone, ενώ τη νέα σεζόν η ομάδα της Pramac αναμένεται να έχει την GP15 για τους αναβάτες της.

Επόμενο άρθρο »

Τίτλος για Iannone σε 3 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: Η ηλικία δεν είναι θέμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα