• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταπληκτική χρονιά για τους Ιταλούς!
Νέα 07/09/2015 - 11:56

Στο Silverstone είχαμε και πάλι - μετά το Γύρο στο Qatar απ’ όπου και η φωτό - ένα αμιγώς Ιταλικό βάθρο, σε μια εξαιρετική φέτος χρονιά για τους Ιταλούς αναβάτες στη μεγάλη κατηγορία.

 

- Ο Valentino Rossi έχει 4 νίκες φέτος, που είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός νικών σε μια σεζόν από Ιταλούς, μετά το 2009 όταν ο Vale είχε έξι νίκες και ο Dovi ακόμα μια.

 

- Στο Silverstone είχαμε τρεις Ιταλούς στο βάθρο για δεύτερη φορά το 2015. Η πρώτη φορά ήταν στο Qatar, όταν αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά το Motegi το 2006!

 

- Τέσσερεις διαφορετικοί Ιταλοί έχουν ανέβει στο βάθρο φέτος, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμών Ιταλών που το καταφέρνει μέσα σε μια σεζόν μετά το 2005. Τότε το είχαν πετύχει οι Rossi-Melandri-Capirossi-Biaggi.

 

- Φέτος οι Ιταλοί έχουν κερδίσει 20 βάθρα κι έχουμε ακόμα έξι Γύρους για το τέλος! Πρόκειται για την καλύτερη χρονιά σε συγκομιδή βάθρων για τους γείτονες, μετά το 2006 όταν είχαν 25 βάθρα: 10 με τον Vale, 8 με τον Capirossi και 7 με τον Melandri.

 

- Φέτος έχουν ξεκινήσει από την pole position οι Rossi, Dovi και Iannone. Την τελευταία φορά που τρεις διαφορετικοί Ιταλοί είχαν ξεκινήσει από την pole στη μεγάλη κατηγορία μέσα σε μια σεζόν, ήταν το 2003 (Rossi-Capirossi-Biaggi).

Επόμενο άρθρο »

O 16χρονος Κυριάκος Λιούτας στο Γαλλικό Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδιωτικές δοκιμές στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα