• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ1: Ξεχώρισαν Marquez-Lorenzo
Εντυπωσίασε ο Pirro με την τρίτη θέση!
Νέα 11/09/2015 - 13:21

Ο ταχύτερος όλων - σήμερα το πρωί - ήταν ο Marc Marquez με τον Jorge Lorenzo να τον ακολουθεί από κοντά και τον Michele Pirro να εντυπωσιάζει με την τρίτη του θέση!

 

Συνηθισμένο το ξεκίνημα και στο Misano, με τους δυο Ισπανούς να ξεχωρίζουν όπως κάνουν σε όλους τους πρόσφατους Γύρους και να παίρνουν τις δυο πρώτες θέσεις και τον Marquez να κερδίζει για μόλις 94χιλ τον Lorenzo.

 

Πίσω από τους δυο Ισπανούς, που είχαν από εφτά γύρους στο 1:33, πήρε θέση ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro που κάνει έκτακτη συμμετοχή και στο Misano.

 

Εκμεταλλευόμενος τη γνώση της πίστας και το φρέσκο μαλακό ελαστικό στο τέλος των ΕΔ1 - και παρά τα προβλήματα με το συμπλέκτη που του στέρησαν αρκετό χρόνο στην αρχή - ο Ιταλός πλησίασε στο μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του Marquez!

 

Στην τέταρτη θέση υποχώρησε ο Dani Pedrosa, μια μπροστά από τον Andrea Dovizioso ο οποίος επέλεξε να μην φορέσει το πιο μαλακό πίσω ελαστικό σήμερα το πρωί.

 

Σε αντίθεση με τον Jorge, ο Valentino έκανε τον καλό του χρόνο με μεσαίο μπροστινό ελαστικό και ήταν αρκετός μόνο για την έκτη θέση, μπροστά από τις δυο δορυφορικές Μ1 των Pol Espargaro και Bradley Smith.

 

Ο Cal Crutchlow αποφάσισε για σήμερα το πρωί να φορέσει το σκληρό πίσω ελαστικό κι έμεινε με τον ένατο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Iannone η τρίτη Ducati μέσα στους καλύτερους δέκα του πρωινού.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα