• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano ΕΔ2: 1ος με χρόνο ρεκόρ ο Lorenzo!
Δεύτερος ο Marquez, στην πέμπτη θέση ο Rossi
Νέα 11/09/2015 - 17:18

Ο Jorge Lorenzo έκανε νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα του Misano, γράφοντας 1:32,871 και αφήνοντας στη δεύτερη θέση μόλις για 53χιλ.  τον Marc Marquez!

 

Ο Lorenzo δοκίμασε για πρώτη φορά αεροδυναμικά βοηθήματα σαν αυτά που έχει η Ducati - αν και σε διαφορετική θέση στο φέρινγκ της μοτοσυκλέτας - κι ήταν εντυπωσιακά σταθερός με 11 γύρους στο 1:33 κι έναν στο 1:32!

 

Την ώρα που ο Jorge έκανε το τέλειο ξεκίνημα στο αγωνιστικό αυτό τριήμερο, ο Valentino Rossi έπαιρνε την 5η θέση και σχεδόν έξι δέκατα πίσω από το χρόνο του ομόσταυλού του. Ο Vale αντιμετώπιζε πρόβλημα με το μπροστινό στις ΕΔ1.

 

Ο Marquez έμεινε δεύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ενώ και ο ρυθμός του δεν φοβίζει τον Lorenzo, με μόλις τέσσερεις γύρους στο 1:33 κι έναν στο 1:32.

 

Τρίτος πιο γρήγορος αναβάτης στις ΕΔ2 ήταν ο Dani Pedrosa, με τον Andrea Dovizioso να κλείνει θετικά την ημέρα και να παίρνει την τέταρτη θέση φορώντας ένα μαλακό πίσω ελαστικό στο τέλος.

 

Πίσω από τον Vale, ο Pol Espargaro μπήκε στην εξάδα ενώ ο Danilo Petrucci εκμεταλλεύεται την GP14,2 που για πρώτη φορά έχει στο Misano και πήρε θέση στη δεκάδα γράφοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Smith έμεινε στην όγδοη θέση, ο Michele Pirro - στη δεύτερη έκτακτη εμφάνισή του για φέτος - έκανε τον ένατο χρόνο, ενώ ο Cal Crutchlow θα κοιτάξει αύριο να βελτιώσει τη δέκατη θέση του.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα