Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Γιάννης Διατσίδης
Η πίστα της Άραγκον φιλοξένησε τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς για το EJC2016 (European Junior Cup) και οι Δημήτρης και Νίκος Καρακώστας έδωσαν την πρώτη τους φετινή μάχη. Φανερά ανεβασμένος ο 16χρονος Δημήτρης έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή τη μάχη για την 12η θέση και τελικά τερμάτισε 13ος ενα μόλις ΄δεκατο του δευτερολέπτου από τον 12ο! Ο 18χρονος έδωσε τη δική του μάχη για την 22η θέση και τελικά τερμάτισε στην 24η ανάμεσα στους 33 συμμετέχοντες.
Ο Δημήτρης έτσι πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς στη φετινή βαθμολογία, ενώ πέρυσι όλη τη χρονιά είχε πάρει 2. Υπερθετικό το ξεκίνημα λοιπόν και δίκαια ο πατέρας τους Γιώργος υπερήφανος.
Ο απεσταλμένος του περιοδικού Γιάννης Διατσίδης, παράλληλα με τις υποχρεώσεις κάλυψης του προγράμματος της Pirelli που παρουσιάζει ένα νέο ελαστικό στην Aragon, θα μας μεταφέρει αργότερα όλο το ρεπορτάζ του Αγώνα..

