• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro-Smith κατακεραυνώνουν τον Rossi!
Δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Επιτροπή, δεν μπορεί να μιλάει!
Νέα 05/06/2016 - 01:48

Το δίδυμο της Tech3 καταφέρθηκε εναντίον του Valentino Rossi για τις δηλώσεις του σχετικά με τις αλλαγές στην 10η στροφή της Catalunya.

 

Ειδικά ο Smith ήταν ιδιαίτερα καυστικός μιλώντας για τον Rossi, ο οποίος - όπως σημειώνει ο Βρετανός - δεν δίνει το παρών στην Επιτροπή Ασφαλείας.

 

Να σημειώσουμε ότι ούτε ο Jorge Lorenzo πήγε χτες στην Επιτροπή και ο Ισπανός ήταν επίσης δυσαρεστημένος με τις αλλαγές.

 

«Ο Valentino δεν ανέλαβε τις ευθύνες του, ποτέ δεν το έχει κάνει σε όλη τη σεζόν, δεν έρχεται στην Επιτροπή Ασφαλείας και δεν μπορεί να μιλάει τώρα».

 

«Δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Επιτροπή ούτε μια φορά! Δεν έχει λόγο να κρίνει την απόφαση αυτή. Χτες έπρεπε να ήταν εκεί».

 

«Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά του και δεν πατάει το πόδι του, έπρεπε να καταπιεί την περηφάνια του και να δώσει το παρών, να κάνει τη δουλειά του ως αναβάτης του MotoGP, να φροντίσει για την ασφάλεια. Αλλά δεν το έκανε».

 

Ο Pol Espargaro πρόσθεσε ότι από πέρυσι στην Μαλαισία, ο Rossi δεν έχει παρουσιαστεί ούτε μια φορά στην Επιτροπή Ασφαλείας.

 

«Γιατί δεν ήρθε να τα πει αυτά στην Επιτροπή; Τον θέλουμε εκεί, θέλουμε την εμπειρία του όπως θέλουμε και τον Jorge που δεν πατάει».

 

«Δεν μπορεί να τα λέει αυτά τώρα. Είναι πραγματικά ανόητο και δείχνει έλλειψη σεβασμού στους αναβάτες που έδωσαν το παρών χτες».

 

Διαβάστε εδώ τα σχόλια του Rossi για να έχετε καλύτερη εικόνα.

 

«Λες ότι υπάρχουν στροφές που ξέρεις ότι είναι επικίνδυνες, αλλά δεν πατάς στην Επιτροπή να το πεις αυτό», συνέχισε ο Espargaro.

 

«Τι θα γίνει αν του χρόνου, σε μια από αυτές τις στροφές πέσει κάποιος και σκοτωθεί...; τι θα πεις; Γμτ, το ήξερα ότι είναι επικίνδυνη;»

 

«Μπορούμε και έχουμε λόγο στην Επιτροπή, κάτι που δεν ισχύει για τους οδηγούς στην Moto2 και στην Moto3. Εμείς είμαστε η φωνή τους. Πρέπει να τους σεβόμαστε».

 

«Τι έγινε στην Μαλαισία; Δεν μπορεί να το ξεχάσει... οκ το καταλαβαίνω γιατί κι εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».

 

«Όμως χτες σκοτώθηκε ένα παιδί. Αν μια ημέρα έπρεπε να πας στην Επιτροπή ήταν χτες, από σεβασμό και μόνο».

Επόμενο άρθρο »

Catalunya MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Δυσφορία Rossi-Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα