• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Αγώνας
Ο άνθρωπος της βροχής, Pawi, επέστρεψε στην κορυφή!
Νέα 17/07/2016 - 15:45

Από τη στιγμή που σήμερα το πρωί η μέρα στο Sachsenring ξημέρωσε με δυνατή βροχή, οι περισσότεροι άρχισαν να ποντάρουν σε νίκη του Pawi και δεν έπεσαν έξω!

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός - μόλις 3,5 μήνες - από τότε που ο Pawi έδινε τη δική του παράσταση στην πίστα της Αργεντινής, όταν και διέλυε τον ανταγωνισμό αφήνοντας 26δ πίσω του τον δεύτερο!

 

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι θα ξεκινούσε από την 20η θέση του grid και από τόσο πίσω ελλοχεύουν κίνδυνοι και πτώσεις. Από τη στιγμή που απέφυγε τα χειρότερα στην αρχή, ήταν δύσκολο να τον σταματήσουν!

 

Ο Pawi οδηγούσε με τέτοια ευκολία τη μοτοσυκλέτα του, που εντυπωσίασε και πάλι τους πάντες και άφηνε ανήμπορο τον ανταγωνισμό που υποκλίθηκε και πάλι στις σχεδόν μαγικές ικανότητές του στο βρεγμένο!

 

Μετά από τέσσερεις γύρους πήρε το προβάδισμα και δεν ξανακοίταξε πίσω του! Ο μόνος του αντίπαλος ήταν ο εαυτός του!

 

Πραγματικά ο Pawi έκανε πολλά λάθη, αλλά κανένα δεν ήταν μοιραίο και πάντα έβρισκε τρόπο να μένει πάνω στη μοτοσυκλέτα του για να τερματίσει 11δ μπροστά από τον δεύτερο!

 

Ήταν η δεύτερη νίκη της καριέρας του «βρόχινου» Pawi, ο οποίος με τους 25β ανέβηκε από την 17η στην 10η θέση της βαθμολογίας!

 

Δεύτερος ήταν ο Andrea Locatelli που πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του και χάρισε το πρώτο βάθρο φέτος στην Πρωταθλήτρια Leopard Racing, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την ΚΤΜ.

 

Στο βάθρο επέστρεψε ο Enea Bastianini μετά την τρίτη θέση που είχε πάρει στην Καταλονία πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Τέσσερεις Honda στην πρώτη πεντάδα, με τον Jakub Kornfeil να κάνει μοναχικό αγώνα και να παίρνει το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα (4ος).

 

Μετά το βάθρο του στην Ολλανδία, ο Diggia έκανε καλό αγώνα σήμερα στην Γερμανία και τερμάτισε στην 5η θέση, μπροστά από τον McPhee.

 

Ο τραυματίας Jorge Navarro πέτυχε να τερματίσει μπροστά από τον Binder, αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελε μιας και κέρδισε μόλις ένα βαθμό από τον αντίπαλό του.

 

Έτσι η διαφορά των δυο πρωτοπόρων στη βαθμολογία παραμένει στα ίδια περίπου επίπεδα όπως και πριν τον αγώνα και συγκεκριμένα στους 47β υπέρ του Binder πάντα.

 

Στη δεκάδα πήραν θέση και οι Jules Danilo με τον Pecco Bagnaia που πήρε τους πρώτους του βαθμούς στην πίστα του Sachsenring και ήταν η δεύτερη Mahindra πίσω από τον McPhee.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα