• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκκληση Vinales!
Πρέπει να βελτιωθούμε στο βρεγμένο
Νέα 18/07/2016 - 14:51

Μετά την άσχημη εμφάνιση των GSX-RR στο Sachsenring, ο Maverick Vinales έκανε νέα έκκληση στην Suzuki να διορθωθούν τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας στο βρεγμένο.

 

Στο στεγνό και στις χαμηλές θερμοκρασίες ο Vinales ήταν από τους πιο γρήγορους, όταν όμως ανέβηκε η θερμοκρασία το Σάββατο, ή - κυρίως - την Κυριακή ήρθε η βροχή, η GSX-RR δυσκολεύεται.

 

Επομένως γίνεται κατανοητό για ποιο λόγο ο Ισπανός άσος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Movistar Yamaha, τερμάτισε 12ος και ο Aleix Espargaro 14ος.

 

«Ειλικρινά δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα», σχολίασε ο Vinales, ο οποίος και στο βρεγμένο Assen ήταν μόλις ένατος παρά τις πολλές πτώσεις.

 

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και μόλις είδα τη βροχή είπα από μέσα μου: ωραία, τώρα έχουμε δουλειά για να λύσουμε το πρόβλημα».

 

«Ήμουν ξεκάθαρα έτοιμος και συγκεντρωμένος για να πάω γρήγορα στο στεγνό και ειλικρινά ήμουν έτοιμος να το κάνω».

 

«Μετά ήρθε το ίδιο πρόβλημα όπως πάντα. Στο στεγνό δυσκολευόμαστε για πρόσφυση και στο βρεγμένο διπλασιάζεται αυτό το πρόβλημα!»

 

«Πρέπει να το λύσουν αυτό το θέμα, διότι αν έχουμε και πάλι κάποιον επόμενο αγώνα στο βρεγμένο, με βλέπω 12ο ή 13ο».

 

«Δεν ξέρω... πρέπει να δουλέψουν, να δουν τι συμβαίνει. Πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Εγώ απλά προσπαθώ να την οδηγήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη αυτοπεποίθηση για Petrux!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζεται το Γερμανικό Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα