• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στην Αυστρία; Δύσκολα...
Χαρούμενος που μείωσε τη διαφορά
Νέα 22/07/2016 - 14:31

Στις 14 Αυγούστου θα γίνει ο πρώτος αγώνας του MotoGP στην Red Bull Ring της Αυστρίας, σε μια πίστα που πριν λίγα 24ωρα οι αναβάτες του MotoGP έκαναν δοκιμές.

 

Από αυτές φάνηκε ότι η πίστα ταιριάζει στις κόκκινες μοτοσυκλέτες της Ducati, με την Yamaha και τον Rossi να είναι στην 5η θέση με καλύτερο χρόνο στο 1:24,169.

 

«Είναι μια ιδιαίτερη πίστα, πάρα πολύ γρήγορη και είσαι για πολύ ώρα με το γκάζι ανοιχτό. Σε σχέση με άλλες πίστες έχει λίγες στροφές».

 

«Για μας πάντως δεν είναι και η καλύτερη πίστα, διότι συνήθως δυσκολευόμαστε λίγο στην τελική».

 

Μετά το τέλος των δοκιμών, ο Ιταλός άσος μίλησε για τις δυο πολύτιμες ημέρες που του έδωσαν την ευκαιρία να μάθει την πίστα.

 

«Ήταν δυο καλές ημέρες. Ειδικά την τελευταία βελτιώσαμε την απόδοση και την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, αλλά ήταν και η πίστα καλύτερη με περισσότερη γόμα».

 

«Καταφέραμε να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και τη θέση μας και είμαστε πιο κοντά στους πρώτους».

 

«Νομίζω ότι ο αγώνας εδώ θα είναι δύσκολος, διότι είναι γρήγορη πίστα και όχι καλή για εμάς και την Μ1. Πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε το μέγιστο για να πάρουμε το μέγιστο».

 

«Θα είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε τις δυνατότητες των ανταγωνιστών μας, επειδή κάποιοι δεν ήταν στο τεστ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν είμαστε πιο γρήγοροι ή πιο αργοί από αυτούς».

 

«Αλλά για να το μάθουμε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το αγωνιστικό τριήμερο».

Επόμενο άρθρο »

Ανθρώπινο λάθος...

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradl αποχαιρετά το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα