• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Γρήγορη προσαρμογή!
Το μυστικό σε μια καινούργια πίστα
Νέα 11/08/2016 - 09:31

Το MotoGP επιστρέφει στην Αυστρία για πρώτη φορά μετά το 1997 και ο Marc Marquez θα ριχτεί στη μάχη έχοντας ένα προβάδισμα 48β από τους αντιπάλους του.

 

Τόσο ο Marc, όσο και ο Dani και οι αναβάτες της Tech3, ήταν οι μόνοι που απουσίαζαν από το τεστ που έγινε στην Αυστριακή πίστα στα τέλη του περασμένου μήνα.

 

Ωστόσο εκεί έδωσαν το παρόν οι δορυφορικές μοτοσυκλέτες του κατασκευαστή, στα δεδομένα των οποίων θα βασιστούν στην αρχή οι δυο εργοστασιακοί.

 

«Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα και να οδηγήσω στην Red Bull Ring. Είχα την ευκαιρία να τη δω δυο φορές, αν και όχι με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και χωρίς να πιέζω όσο θα ήθελα».

 

Στη συνέχεια ο Marquez τονίζει ότι του θυμίζει λίγο από την Αμερικάνικη πίστα στο Austin, όπου ο Ισπανός άσος της Repsol Honda είναι ανίκητος, έχοντας επικρατήσει και τις τέσσερεις φορές που πήγε εκεί.

 

«Είναι διασκεδαστική πίστα και μου θυμίζει λίγο το Austin, μιας κι εδώ πρέπει να φρενάρεις δυνατά, να σταματάς τη μοτοσυκλέτα και να στρίβεις γρήγορα. Το τελευταίο της κομμάτι όμως είναι πιο γρήγορο».

 

«Όταν είσαι σε μια καινούργια πίστα τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρέπει να είσαι σε θέση να προσαρμοστείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαι περήφανος πάντως διότι θα είναι μαζί μου το fan club μου με πολλούς Αυστριακούς φίλους».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δύσκολη κατάσταση

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Τέλος ο Masbou!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα