• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λύση στην επικοινωνία Ομάδων-Αναβατών
Προς τα που προσανατολίζεται η Dorna;
Νέα 12/08/2016 - 15:52

Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος, η Dorna, προσανατολίζεται στη λύση για επικοινωνία ανάμεσα σε ομάδες και αναβάτες, με τη χρήση του πίνακα οργάνων της μοτοσυκλέτας!

 

Πολλοί θα έχουν παρατηρήσει από την τηλεόραση, ότι όταν για παράδειγμα κάποιος τιμωρείται με ποινή Ride Through, αυτό αναγράφεται και στον πίνακα οργάνων της μοτοσυκλέτας του για να το δει.

 

Βάσει αυτού του συστήματος θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση καθώς τώρα είναι περιορισμένος ο αριθμός μηνυμάτων που μπορούν να σταλούν (για άκυρη εκκίνηση, πρόβλημα με μοτοσυκλέτα, μαύρη/κόκκινη σημαία).

 

Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν είναι να επεκταθεί ο αριθμός μηνυμάτων που θα μπορεί να υποστηρίζει το σύστημα.

 

Θα μπορούσε να ενημερώνει για τις διαφορές από τους πίσω αναβάτες ή τους μπροστά, να κάνει σύγκριση τελευταίου/ων γύρων με αντιπάλους κτλ.

 

«Ξεκινήσαμε αυτή την κουβέντα για να δούμε αν γίνεται κάτι τέτοιο με το ήδη υπάρχων σύστημα μετάδοσης μηνυμάτων», τόνισε ο Javier Alonso στην El Periodico (Ισπανική εφημερίδα).

 

«Δεν υπάρχει λόγος για ραδιοεπικοινωνία, αλλά αν το καταφέρουμε με αυτό το σύστημα, οι αναβάτες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες».

 

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, μάλλον το νέο σύστημα προσανατολίζεται να χρησιμοποιηθεί στους τρεις Ασιατικούς αγώνες τον Οκτώβριο. Φυσικά δεν θα χρειαστεί να γίνει καμμία τροποποίηση στις μοτοσυκλέτες.

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα