• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο!
Ο Ισπανός για το προβάδισμα της Ducati στην Αυστρία
Νέα 12/08/2016 - 21:24

Ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι το προβάδισμα που απολαμβάνει η Ducati στην Αυστριακή πίστα Red Bull Ring είναι αντίστοιχο με αυτό της Mercedes στην F1!

 

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα του αγωνιστικού τριημέρου στην 8η θέση και 1.3δ από την κορυφή και τον Dovi.

 

Ο Ισπανός δεν ήταν καθόλου φειδωλός όσον αφορά στις δηλώσεις του για την Ducati, κάθε άλλο μάλιστα! Τόνισε ότι το πλεονέκτημα των κόκκινων στην Αυστρία είναι τέτοιο, που δεν το έχει ξαναδεί στην καριέρα του!

 

Έσπευσε όμως να προσθέσει ότι μένει να αποδειχθεί αν αυτό το πλεονέκτημα μπορούν να το διατηρήσουν και σε διάρκεια αγώνα.

 

«Στο MotoGP δεν έχω δει ποτέ μου τόσο μεγάλο προβάδισμα υπέρ ενός κατασκευαστή, όπως αυτό που έχει εδώ η Ducati», ξεκαθάρισε.

 

«Στην Formula 1 το έχουμε συνηθίσει με την Mercedes ή την Red Bull κάποια χρόνια πριν», πρόσθεσε ο Lorenzo.

 

«Αν υπάρχει μια πίστα όπου η Ducati μπορεί να κερδίσει, τότε αυτή είναι εδώ. Δεν είναι καλή πίστα για την Honda ή την Yamaha».

 

«Θα πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει να δούμε αν θα μπορούν να κρατήσουν αυτό το ρυθμό, χωρίς να χάσουν κράτημα τα ελαστικά».

 

«Αν καταφέρουν και κρατήσουν όμως το ρυθμό που έδειξαν σήμερα, θα είναι αδύνατον για τον οποιονδήποτε να τους κερδίσει».

 

«Όμως τα ελαστικά φθείρονται αρκετά γρήγορα από τη δεξιά πλευρά και αυτό θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Austria: Η γρηγορότερη πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Μένει το Sachsenring μέχρι το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα