• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κίνδυνος για Iannone!
Πονάει στα πλευρά και φοβάται για τον αγώνα
Νέα 12/08/2016 - 22:26

Η προπόνηση με motocross μοτοσυκλέτα και η πτώση που είχε πριν λίγες ημέρες, δημιούργησαν αχρείαστα προβλήματα για τον Andrea Iannone στην Αυστρία.

 

Φυσικά ο Ιταλός ήταν καταπληκτικός και πήρε τη δεύτερη θέση σήμερα, με διαφορά στα έξι περίπου δέκατα από τον τρίτο, όμως προβληματίζεται γιατί πονάει αρκετά και ο αγώνας θα έχει διάρκεια 28 γύρους.

 

«Είχα πέσει στην προπόνηση, αλλά δεν είχα προβλήματα παρά μόνο όταν ανέβηκα στην Ducati σήμερα. Είχαν πρηστεί τα δάχτυλά μου μετά την πτώση κι έτσι σταμάτησα την προπόνηση».

 

Το θέμα πάντως - όχι με τα δάχτυλα, αλλά με τα πλευρά καθώς εκεί πονά αρκετά ο Iannone - έχει ανατεθεί στην Clinica Mobile.

 

«Τα παιδιά εκεί με βοηθάνε πολύ και είναι λίγο καλύτερα, αλλά πάλι πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στους 28 γύρους του αγώνα. Δεν υπάρχει θλάση, αλλά θα χρειαστεί αξονική. Όμως θα το κάνω μετά τον αγώνα, κάποιες φορές είναι καλύτερα να μην ξέρεις».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημερινή «...πολύ θετική ημέρα. Το πρωί είχε πιο πολύ κρύο και δυσκολεύτηκα διότι η πρόσφυση δεν ήταν καλή, αλλά κάναμε τις σωστές αλλαγές για το απόγευμα».

 

«Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να δρέψουμε εδώ, τους καρπούς των προηγούμενων προσπαθειών μας».

 

Ακόμα κι έτσι, συγκαλυμμένα, ο Iannone δίνει το σύνθημα της νίκης για τους κόκκινους!

 

«Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αν και δεν θα είναι εύκολο να σημειώσουμε πρόοδο διότι ήδη είμαστε πολύ γρήγοροι».

 

«Νοιώθω άνετος και ο ρυθμός μου είναι καλός», σχολίασε με αποφασιστικότητα στο τέλος ο Ιταλός άσος.

Επόμενο άρθρο »

Ο νέος αρχιμηχανικός του Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Φταίνε οι χαμηλές θερμοκρασίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα