• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: Mirασε πόνο!
Ο Mir πήρε μια απίστευτη νίκη, ΣΟΚ με Fenati
Νέα 14/08/2016 - 15:07

Ο πιο χαρούμενος αναβάτης αυτή τη στιγμή στην Moto3 θα είναι δίχως άλλο ο Joan Mir! Ο Ισπανός κατάφερε πριν από λίγο κάτι που πολύ λίγοι θα περίμεναν! Πήρε μια τεράστια νίκη!

 

Ήταν η πρώτη νίκη της καριέρας του, λίγες ώρες αφότου πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του και η νίκη αυτή κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν!

 

Ήταν αυτός ο βαθμός δυσκολίας που έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή την επικράτηση του 19χρονου (σε λίγες ημέρες) αναβάτη της Leopard Racing, η οποία πανηγύρισε το 2ο βάθρο της και την 1η της νίκη φέτος.

 

Από την πρώτη στιγμή οι μάχες στο μπροστινό γκρούπ ήταν συνεχείς και ο Mir ήταν πάντα κοντά στους Binder και Bastianini αλλά και στους Oettl και Quartararo.

 

Όλοι τους είχαν ίδιες πιθανότητες για νίκη και έδωσαν δυνατές μάχες σώμα με σώμα στην καινούργια πίστα του Ημερολογίου Αγώνων!

 

Αυτοί οι πέντε έμειναν μαζί μέχρι το τέλος! O Binder έμεινε τελικά δεύτερος «πληρώνοντας» τελικά τα προβλήματα που είχε με το μπροστινό του όλο το Σ/Κ.

 

Δυο φορές στους τελευταίους πέντε γύρους άνοιξε τη γραμμή του στην 3 κι έχασε πολύτιμα δέκατα. Η δεύτερη θέση ωστόσο κάθε άλλο παρά απογοητευμένο τον αφήνει!

 

Ο λόγος είναι ότι και οι δυο αντίπαλοί του για τον Τϊτλο - Navarro και Fenati - έχασαν πάρα πολύ έδαφος για διαφορετικούς λόγους.

 

O Navarro ήταν ένας από τους ελάχιστους που έπεσαν και παρά το ότι προσπάθησε να επανέλθει, έμεινε εκτός και 67β πίσω από τον Binder.

 

Από την άλλη τα νέα για τον Fenati ήρθαν ξαφνικά και προκάλεσαν τεράστια εντύπωση! Ο Ιταλός άσος αποβλήθηκε από την ομάδα του καθώς, σύμφωνα με το Δ.Τ. είχε συνεχή απρεπή συμπεριφορά προς τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Η αποβολή αυτή είναι - για αρχή - για το Αυστριακό Grand Prix ενώ θα ξεκαθαριστεί στις επόμενες ημέρες αν τελικά αποβληθεί τελείως από την ομάδα του Rossi!

 

Στο βάθρο μαζί με τους Mir και Binder ανέβηκε και ο Enea Bastianini με την Honda του, πίσω από τις δυνατές ΚΤΜ.

 

Ο Ιταλός πάλεψε μέχρι τέλος και πήρε το βάθρο για 8χιλ του δευτερολέπτου από τον Fabio Quartaro ο οποίος έφυγε πάρα πολύ εκνευρισμένος από το γκαράζ της ομάδας του μετά τον αγώνα!

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: Μέγας Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα