• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ2
Ο Zarco 2χιλ μπροστά από τον Luthi!
Νέα 19/08/2016 - 17:26

Εκπληκτικό το επίπεδο του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, με τους αναβάτες της Moto2 να μας επιφυλάσσουν έντονες στιγμές για το τέλος των ΕΔ2!

 

Μέχρι και το πέσιμο της καρώ σημαίας ο Lorenzo Baldassarri κρατούσε τον καλύτερο χρόνο, έχοντας κάνει αρκετά νωρίτερα το 2:02.336.

 

Όμως στην πίστα ήταν ακόμα ο Πρωταθλητής της περσινής χρονιάς, Zarco και ο πιο έμπειρος οδηγός της κατηγορίας, ο Luthi!

 

Και οι δυο τους κατάφεραν να νικήσουν το χρόνο του νεαρού Ιταλού, με τον Γάλλο να είναι δυνατός και σε ρυθμό κάνοντας οχτώ σχεδόν συνεχόμενους γύρους στο 2:02 στη δεύτερή του έξοδο.

 

Ο Luthi ήταν γρήγορος στον ένα γύρο και πλησίασε στα δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Zarco, με τον Baldassarri να μένει τελικά τρίτος. Και οι τρεις τους πάντως έπεσαν κάτω από το ρεκόρ πίστας (2:02.382, Rabat, 2014).

 

Ο Nakagami δεν έδειξε την ίδια σταθερότητα σε ρυθμό όπως ο Zarco ή ο Baldassarri που επίσης ήταν δυνατός, αλλά κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση.

 

Μετά την εξαιρετική του παρουσία σήμερα το πρωί, ο Kent συνέχισε δυνατά και το απόγευμα κι έκλεισε την ημέρα στην 5η θέση, με τους πέντε μπροστά να έχουν μεταξύ τους διαφορά κάτω από δύο δέκατα!

 

Δυο δέκατα πιο πίσω από τον Kent ήταν ο ομόσταυλός του στην Leopad Racing, ο Miguel Oliveira, με τον Lowes να προσπαθεί και να μειώνει στο τέλος τη διαφορά του από την κορυφή (0.481δ).

 

Ο Lowes κράτησε την 7η θέση από τον πρώτο στις ΕΔ1 Alex Marquez, ο οποίος πλησίασε τον Βρετανό άσος στα τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Στη δεκάδα κατάφεραν να μπουν και οι Syahrin με τον Jonas Folger. Πολύ μεγάλες δυσκολίες συναντά ο Rins την πρώτη ημέρα, ολοκληρώνοντας μόλις στην 17η θέση της λίστας με τους χρόνους!

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα