• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι χαρούμενος για τον Cal!
Marquez: Συμφωνώ, είναι ωραίος τύπος
Νέα 21/08/2016 - 20:52

Τη συμπάθειά τους στο πρόσωπο του Cal Crutchlow έδειξαν οι Valentino Rossi και Marc Marquez που πήραν θέση δίπλα στον Βρετανό στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

 

Ο Cal έγραψε ιστορία σήμερα, καθώς έγινε ο πρώτος αναβάτης από την Αγγλία που κερδίζει στη μεγάλη κατηγορία, μετά τη νίκη του Sheene στην Σουηδία το 1981 στα 500cc.

 

«Έδωσα συγχαρητήρια στον Cal στην πίστα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν επειδή είναι ένας από τους πιο ωραίους και χαβαλέδες τύπους στο paddock».

 

«Νομίζω ότι αυτό το διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο γι’ αυτόν μιας και πριν λίγο έγινε μπαμπάς κι έτσι τον συγχαίρω και πάλι και όλη του την οικογένεια», ήταν τα λόγια του Rossi.

 

Με τον Ιταλό συμφώνησε και ο Marc Marquez που πήρε την τρίτη θέση στο σημερινό αγώνα, πίσω από τον Rossi, αλλά κατάφερε να μεγαλώσει τη διαφορά του από τον δεύτερο.

 

«Ναι, συμφωνώ με τον Valentino. Έχω περάσει μερικά απογεύματα με τον Cal και μιλούσαμε για τη μοτοσυκλέτα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, για τη Lucy (σ.σ. η γυναίκα του) για όλη την οικογένειά του. Είναι ωραίος τύπος».

Επόμενο άρθρο »

Φως στο μυστήριο με τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Περίμενα flag-to-flag αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα