• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Καθαρή η μάχη με τον Marquez
Δεν είχε σχέση με την Sepang πέρυσι
Νέα 04/09/2016 - 23:18

Εντυπωσιακός ήταν ο σημερινός αγώνας της μεγάλης κατηγορίας, με πολλές και δυνατές προσπεράσεις και μάχες σώμα με σώμα, όπως για παράδειγμα αυτές ανάμεσα σε Rossi και Marquez!

 

Σε πολλούς ήρθε στο μυαλό η περσινή σεζόν και ο αγώνας στην Μαλαισία, όταν οι δυο αναβάτες είχαν την περίφημη επαφή, αλλά ο Valentino έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

 

«Ο Marquez πάντα είναι επιθετικός, αλλά σε σχέση με την Sepang πέρυσι αυτός ο αγώνας ήταν πολύ διαφορετικός και αυτό επειδή και οι δυο αναβάτες τώρα είχαν τον ίδιο στόχο: να πάνε στην κορυφή».

 

Στο τέλος ο Marquez κατάφερε να περάσει τον Rossi και ξεκίνησε τις μάχες με τον Crutchlow για τη δεύτερη θέση, προτού κάνει το λάθος και ανοίξει τη γραμμή του στην 7.

 

Το λάθος του επέτρεψε στον Rossi να τερματίσει στην τρίτη θέση, ενώ ο Marquez πήρε την τέταρτη θέση στον τελευταίο γύρο από τον Dani Pedrosa. Στη συνέντευξη ρώτησαν τον Vale ποιον φοβάται πιο πολύ όταν είναι πίσω του, τον Marc ή τον Iannone.

 

«Περισσότερο τον Marquez και αυτό επειδή ξέρω ότι μου επιφυλάσσει μια... ιδιαίτερη μεταχείριση! Αλλά και τον Iannone. Πέρα από την πλάκα, ήταν ωραία η μάχη με τον Iannone και με τον Marquez. Ήταν δυνατή, αλλά καθαρή».

 

Κατά τη διάρκεια της μάχης τους, ο Marquez έκοψε την 4 και επέστρεψε στην πίστα, κάτι που επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανονισμούς. Ωστόσο αν ήταν στο χέρι του Vale αυτό θα άλλαζε!

 

«Όταν βγαίνεις εκτός πίστας σημαίνει ότι έκανες κάποιο λάθος και στο κάτω-κάτω δεν είναι δίκαιο αν δεν χάνεις τίποτα. Όμως αυτοί είναι οι κανονισμοί: αν βγεις σε σημείο με άσφαλτο και δεν αποκτήσεις πλεονέκτημα, μπορείς να συνεχίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Παραδοχή Marquez:

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Θέλω περισσότερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα