• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Έχουμε μια καλή ευκαιρία!
Θα προσπαθήσουμε αύριο για το καλύτερο δυνατό
Νέα 10/09/2016 - 00:01

Μετά την ιστορία που έγραψε στο Silverstone, ο Maverick Vinales επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία με μια τρίτη θέση σήμερα στις κατατακτήριες.

 

Ο 21χρονος έχει ακόμα έξι αγώνες προτού κάνει το πέρασμα, στο τέλος της χρονιάς, στην ομάδα της Movistar Yamaha και δίπλα στον Valentino Rossi.

 

Πριν από αυτό όμως, είχε πει ότι θέλει να δώσει κι άλλες χαρές στην Suzuki και με βάσει την εικόνα του μέχρι στιγμής στο Misano, δεν αποκλείεται να πάρει το τρίτο του βάθρο την Κυριακή!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην πρώτη σειρά γιατί είναι πολύ σημαντικό για αύριο», είπε ο Vinales που έμεινε 0.165 πίσω από τον μελλοντικό του ομόσταυλό, τον Vale.

 

«Είναι δύσκολη πίστα για προσπεράσεις και είναι σημαντικό να είσαι εκεί μπροστά από την πρώτη στιγμή. Έχω καλό ρυθμό. Επίσης στον καλό μου χρόνο ίσως να μπορούσα να τον βελτιώσω λίγο».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος και διότι η μοτοσυκλέτα  δουλεύει καλά. Σήμερα είχε υψηλές θερμοκρασίες αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε βελτιωθεί».

 

«Από το Brno κι έπειτα κάναμε ένα καλό βήμα στις υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα είδαμε τ’ αποτελέσματα. Στις ΕΔ4 είχα πολύ φθαρμένα ελαστικά αλλά ήμουν πολύ σταθερός. Το ίδιο και στις κατατακτήριες».

 

«Για αύριο νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από τη Suzuki».

Επόμενο άρθρο »

Misano MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έξτρα πίεση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα