• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: Νίκη Τίτλου!
Ο Binder στο +106, βάθρο για Bastianini-Mir
Νέα 11/09/2016 - 15:21

Το καλό το κράτησε για το τέλος ο Brad Binder, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 5η νίκη της καριέρας του και να διευρύνει τη διαφορά του στο Πρωτάθλημα στους (απλησίαστους) 106β από τον δεύτερο!

 

Τόσο ο Binder όσο και ο Bastianini έδωσαν γρήγορο ρυθμό και ήταν οι δυο μοτοσυκλέτες που ξεχώρισαν και θα έδιναν τη μάχη για τη νίκη.

 

Πιο πίσω είχαμε δυο νεοφερμένους να παλεύουν για το τελευταίο σκαλί του βάθρου, τον Joan Mir και τον Nicolo Bulega.

 

Ο τελευταίος γύρος έκρινε τον νικητή! Ο Binder είχε δει νωρίτερα την κίνηση του Bastianini στην 12-13 που του πήρε το προβάδισμα 5 γύρους πριν το τέλος.

 

Ο Ν. Αφρικανός περίμενε και στον τελευταίο γύρο, στο ίδιο ακριβώς σημείο, «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τον αντίπαλό του, αρπάζοντάς του την μπουκιά από το στόμα μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Μαζί τους στο βάθρο και ο Joan Mir, που ήταν δυνατός στο τέλος. Αν και χρειάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Bulega περίπου δυο γύρους πριν τελειώσει ο αγώνας, ο Mir πέρασε αμέσως τον αντίπαλό του για το 2ο βάθρο της καριέρας του!

 

Ο Bulega δεν κατάφερε να διπλασιάσει αυτός τα δικά του βάθρα κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη που δίνει να είναι αυτός ο καλύτερος νεοφερμένος στην κατηγορία.

 

Για τρίτη φορά φέτος ο Jakub Kornfeil πήρε θέση στη πεντάδα, κάνοντας καλό αγώνα στο San Marino. Ο Τσέχος ηγήθηκε του γκρουπ που έδινε μάχες για την 5η θέση, την οποία κράτησε στο τέλος.

 

Ο Locatelli ήταν ο τρίτος Ιταλός μέσα στην εξάδα, μπροστά από τον Aron Canet και τον Phillip Oettl. Οι Ono και Diggiannantonio έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: Ιστορική νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα