• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ποτέ δεν ξέρεις!
Η πίστα δεν μας ταιριάζει, αλλά...
Νέα 22/09/2016 - 11:00

Ο Jorge Lorenzo τόνισε ότι θα παλέψει μέσα στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην πίστα της Aragon, ώστε να καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες!

 

Η τελευταία φορά που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ήταν τον Μάιο στο Mugello και μετά το Γύρο στο Misano βρίσκεται πίσω 18β από τον Rossi στη βαθμολογία.

 

Η Aragon μπορεί να μην ταιριάζει πολύ στην Μ1, ωστόσο ο Ισπανός ήταν ο νικητής των προηγούμενων δυο GP εκεί, ενώ φέτος τα πάντα μπορούν να συμβούν με τα νέα ηλεκτρονικά/ελαστικά.

 

«Παρά τις μεγάλες προσδοκίες στο Misano, τουλάχιστον ανεβήκαμε στο βάθρο μετά από μερικούς άσχημους αγώνες», υπογράμμισε ο Lorenzo.

 

«Δουλέψαμε σκληρά όλο το Σ/Κ, αλλά στο τέλος ο Dani και ο Vale ήταν πιο γρήγοροι από εμάς. Τουλάχιστον βρήκαμε μια γραμμή σε σχέση με το set-up».

 

«Τώρα ήρθε η ώρα για την Aragon. Αυτή η πίστα ποτέ δεν ταίριαξε τέλεια με τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε πάρει νίκες κι έτσι ποτέ δεν ξέρεις».

 

«Ειδικά φέτος με τα καινούργια ελαστικά και τα ενιαία ηλεκτρονικά, οι προκλήσεις είναι πολλές, Ανυπομονώ να δώσω μάχες στην πατρίδα μου και θα προσπαθήσω να γευτώ τη νίκη και πάλι».

Επόμενο άρθρο »

Περιμένει το πράσινο φως ο Baz

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το μόνο που θέλω;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα