• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Έχει δίκιο να είναι οργισμένος
Παραδέχεται το λάθος του που στοίχισε στον Redding
Νέα 26/09/2016 - 13:55

Ένας από τους δυο οδηγούς της Pramac Ducati θα έχει την GP17 τη νέα χρονιά, όποιος έχει περισσότερους βαθμούς στους οχτώ τελευταίους αγώνες της σεζόν.

 

Το κίνητρο που δίνεται στους Petrucci και Redding είναι μεγάλο, τόσο μεγάλο που ο πρώτος να μπει στην πίστα και ν’ αγωνιστεί παρά το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι του (από πτώση) όταν και δεν θυμόταν τι έκανε τα προηγούμενα λεπτά!

 

Ενώ στην πτώση του πάντως στα ΕΔ έφταιγε - άθελά του - ο Pol Espargaro, στον αγώνα το λάθος ήταν αποκλειστικά του Petrucci, ο οποίος στην αρχή έριξε τον Redding.

 

«Προσπάθησα να τον περάσω, ήρθαμε δίπλα και δεν πίστεψα ότι ήταν μεγάλη η επαφή, αλλά ανοίχτηκε κι ακούμπησε στο κερμπ και το ‘χασε. Σίγουρα αν δεν ήμουν στην εσωτερική δεν θα έπεφτε».

 

«Λυπάμαι πολύ, είναι δικό μου το λάθος ειλικρινά...».

 

Στη συνέχεια εξήγησε περισσότερο την πτώση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε κάποιο θέμα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Προσπάθησα να φρενάρω, αλλά η μοτοσυκλέτα δεν σταμάτησε. Μετά από μερικούς γύρους όλο ανοιγόμουν και μετά πήρα την ποινή ride through. Την ίδια στιγμή το software μου έλεγε να μειώσω δύναμη σε κάθε γύρο».

 

«Συνεχώς να μειώνω δύναμη... όλο και λιγότερη. Δεν ξέρω, κάτι περίεργο συνέβαινε με την ECU. Λυπάμαι πολύ που έριξα τον Scott και είναι η 2η φορά φέτος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί».

 

«Μετά την Αυστρία με τον Eugene και τώρα στον πρώτο γύρο... λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ. Είναι πολύ νευριασμένος κι έχει κάθε δίκιο... του κατέστρεψα τον αγώνα».

 

«Δεν έχουμε μιλήσει, μου είπε μόνο ένα ευχαριστώ, το οποίο μάλλον ήταν ειρωνικό. Είναι πολύ νευριασμένος. Προσπάθησα να του εξηγήσω, να του πω ότι δεν ήταν αποκλειστικά δικό μου λάθος, αλλά όπως και να ‘χει του κατέστρεψα τον αγώνα. Ανησυχώ πολύ γι’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είμαι στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Binder: Κέρδισα τον πόλεμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα