• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Μένει ο Kent στην Kiefer!
Η ομάδα αλλάζει μάλλον σε πλαίσιο της Suter
Νέα 28/09/2016 - 13:22

Όλα δείχνουν ότι ο Danny Kent - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι - θα παραμείνει στην ομάδα του Kiefer και το 2017, αλλά αντί για Kalex θα οδηγεί Suter!

 

Παράλληλα θα έχει νέο αρχιμηχανικό, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο για την ώρα αν η ομάδα θα έχει ως βασικό της χορηγό την Leopard.

 

«Δεν ξέρουμε για τον δεύτερο οδηγό ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Danny είναι ασφαλής. Η Leopard μας λέει ότι θα συνεχίσει, αλλά τα λόγια δεν μου αρκούν κι έτσι δεν ξέρω».

 

«Όσο για το πλαίσιο, μπορεί να είμαστε με Suter. Είναι μια πιθανότητα. Αυτό μπορώ να πω για την ώρα», σχολίασε το αφεντικό της ομάδας, Stefan Kiefer.

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Dynavolt Intact έχει επιβεβαιώσει ότι τη νέα σεζόν θα είναι με πλαίσιο της Suter, η οποία έκανε πρόσφατα τεστ με τον Jonas Folger. Οι πρώτες εντυπώσεις του Γερμανού ήταν πολύ θετικές.

 

Ο Peter Bom δεν θα συνεχίσει να είναι αρχιμηχανικός του Kent, ο οποίος τη νέα σεζόν θα δουλεύει με τον Lucio Nicastro, το δεξί χέρι του Sandro Cortese στην Dynavolt Intact.

 

Όσο για το δεύτερο όνομα, η απόφαση μπορεί να παρθεί ακόμα και την άλλη εβδομάδα, με τον Αμερικανό Patrick PJJacobsen (3ος στην κατηγορία Supersport των SBK-Motul) να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος.

Επόμενο άρθρο »

Κανένα πισωγύρισμα για Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Aspar: Hernandez ή κάτι άλλο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα