• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει «φανταστική» νίκη ο Lorenzo!
Στο Motegi, στην έδρα της Yamaha
Νέα 12/10/2016 - 18:30

Ο στόχος για τον Jorge Lorenzo, καθώς πλησιάζουμε στο GP του Motegi, είναι να χαρίσει τη νίκη στην Yamaha μέσα στην έδρα της την Ιαπωνία!

 

«Ξεκινάμε τώρα το πιο διαφορετικό μέρος της σεζόν και ίσως το πιο συναρπαστικό μιας κι έχουμε τρεις αγώνες στη σειρά που ζητούν πολλά από εσένα σωματικά και πνευματικά».

 

«Από την άλλη είναι μια ωραία περιπέτεια κάθε φορά που το κάνουμε αυτό. Ο πρώτος αγώνας είναι στο Motegi, όπου έχω μερικές πολύ καλές αναμνήσεις».

 

«Μ’ αρέσει η Ιαπωνία και μ’ αρέσει πολύ και η πίστα λόγω των φιλάθλων. Για τους Ιάπωνες κατασκευαστές και την Yamaha είναι ένας σημαντικός αγώνας. Είναι ο εντός έδρας αγώνας τους».

 

Με το Πρωτάθλημα, λίγο-πολύ, ν’ αποτελεί μακρινό όνειρο για τον Jorge Lorenzo, ο Ισπανός της Yamaha θα προσπαθήσει να κλείσει την τελευταία του σεζόν στους μπλε νικώντας τον Rossi στη μάχη για την 2η θέση.

 

«Το τέλος της σεζόν είναι αρκετά μακριά ακόμα κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να οδηγούμε όσο το δυνατόν πιο καλά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθούμε να κερδίζουμε».

 

«Θα ήταν φανταστικό αν καταφέρναμε κάτι τέτοιο μέσα στην έδρα της Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Ενθουσιασμένος ο Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Τα στατιστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα