• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Το πιο σημαντικό;
Η ισορροπία ανάμεσα σε μοτοσυκλέτα/ελαστικά
Νέα 12/10/2016 - 15:22

Με 46β στους τρεις τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένης και της νίκης του στο Misano, ο Dani Pedrosa έχει φτάσει τους 155 και είναι 6β μπροστά από τον Vinales.

 

Το επόμενο Grand Prix είναι από τα αγαπημένα του βετεράνου άσου της Honda, έχοντας καταφέρει να πάρει τρεις νίκες στη μεγάλη κατηγορία στο Motegi.

 

Στην πραγματικότητα είναι αυτός ο πολυνίκης στη συγκεκριμένη πίστα, αν συνυπολογίσουμε και τις επιτυχίες του στην Ιαπωνία στα 250cc και 125cc.

 

«Το Motegi είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και εκτός του ότι είναι η έδρα της Honda, έχουμε καταφέρει να πάρουμε καλά αποτελέσματα εδώ στο παρελθόν».

 

«Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπροστά στους Ιάπωνες φιλάθλους μας. Θα χρειαστεί όμως να δουλέψουμε πρώτα πολύ».

 

«Θέλει δουλειά και η μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά, ώστε να είμαστε σε θέση κατ’ αρχήν να δούμε αν θα μπορούμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί εκεί, όπως στο παρελθόν».

 

«Για την ώρα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να βρούμε την καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στα ελαστικά και στη μοτοσυκλέτα, βάζοντας φυσικά και τον εαυτό μου στην εξίσωση».

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Τα στατιστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο της GP17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα