• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To «όνειρο» του Barbera!
Είδα ότι έβρεχε στο Motegi και ήμουν στο βάθρο
Νέα 13/10/2016 - 18:31

Ο Hector Barbera επιλέχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, για να αντικαταστήσει τον Andrea Iannone στο γκαράζ της Ducati.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το άλμα από τη μοτοσυκλέτα του 2014 που οδηγεί τώρα (και την οδηγεί καταπληκτικά) σ’ αυτή του 2016!

 

Ο Barbera, που είναι αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία από το 2010, θεωρεί ότι με την Desmosedici GP μπορεί να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία!

 

«Είναι σαν όνειρο! Είναι η καλύτερη ευκαιρία που μου δίνεται στο MotoGP και η Ducati είναι πολύ γρήγορη εδώ. Είναι μια πίστα stop-and-go και η Ducati έχει πολλή δύναμη».

 

Ο Barbera είναι δέκατος στη βαθμολογία, διανύοντας μια καταπληκτική σεζόν έχοντας δυο θέσεις στην πεντάδα φέτος και μια 2η θέση στις κατατακτήριες στο Sachsenring.

 

«Φέτος έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα, αλλά θέλω να πετύχω το καλύτερό μου εδώ. Η πίστα είναι καλή για μένα, η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη και θα είμαι στην εργοστασιακή ομάδα».

 

«Έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε».

 

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο Barbera στο «αδελφό» gpone.com, φτάνοντας στο αεροδρόμιο του είπε ο DallIgna ότι κατά 95% θα αντικαθιστούσε τον Iannone.

 

«Η καρδιά μου άρχιζε να χτυπά σαν τρελή! Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ και σήμερα το πρωί μου το επιβεβαίωσαν».

 

«Είχα δει ένα όνειρο πριν από μερικές ημέρες: Ήμουν, λέει, στο Motegi και έβρεχε και κατάφερα ν’ ανέβω στο βάθρο!»

Επόμενο άρθρο »

Honda: 50 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Κάτι να κάνουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα