• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Προσευχόμουν
Για βροχή πριν τον αγώνα!
Νέα 30/10/2016 - 17:25

Γίνεται ακόμα περισσότερο φανερό πόσο «μισεί» τις μεικτές συνθήκες ο Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό να λέει χαρακτηριστικά ότι προσευχόταν πρν τον αγώνα να βρέχει!

 

Η ευχή του έγινε πραγματικότητα και μάλιστα η βροχή ήρθε τόσο έντονη, που η εκκίνηση του προτελευταίου αγώνα της σεζόν χρειάστηκε να καθυστερήσει για 20 λεπτά.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, ο Lorenzo δεν μπορούσε να μείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αρκούμενος στην 6η θέση και χάνοντας επαφή από τους αντιπάλους του.

 

Ωστόσο οι πτώσεις των Crutchlow, Marquez και Iannone τον ανέβασαν στην τρίτη θέση, πίσω από τους Dovizioso και Rossi.

 

«Δεν ήθελα αγώνα σε μεικτές συνθήκες κι έτσι προσευχόμουν να βρέξει. Στο τέλος έβρεξε ή μάλλον παρά-έβρεξε», άρχισε να λέει ο Lorenzo.

 

«Στο γύρο προθέρμανσης είχα μερικές στιγμές  στην 7 και στην 8 και παραλίγο να πέσω. Είπα στον Loris (σ.σ. Capirossi)  ότι έχει πολύ νερό και ότι έπρεπε να καθυστερήσουμε τον αγώνα».

 

«Στο τέλος η πίστα ήταν ασφαλής και ήταν καλή για να οδηγήσεις. Κατάφερα να μείνω όρθιος αν και δεν ένοιωθα καλά σήμερα. Ένοιωθα χειρότερα απ’ ότι στις κατατακτήριες, με το περισσότερο νερό».

 

«Ευτυχώς έμεινα όρθιος και ήμουν τυχερός που οι πτώσεις έγιναν μπροστά μου. Έτσι, αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να ανέβω από έτη θέση στη δεύτερη».

 

«Το βάθρο στη βροχή είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου σ’ αυτές τις συνθήκες. Ίσως δεν ήταν ένα θεαματικό αποτέλεσμα, αλλά ήταν σημαντικό που πήραμε άλλο ένα βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χωρίς την πτώση

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: O Dovi 9ος διαφορετικός νικητής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα