• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Χρειάζομαι κι άλλα χλμ!
Sykes: Αληθινή πρόοδος στην Jerez
Νέα 27/01/2017 - 14:29

Παρά το ότι έκανε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές των SBK-Motul στην Jerez, ο Jonathan Rea δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.

 

Για τον Ιρλανδό το τεστ στην Ισπανία ήταν σημαντικό και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από το γεγονός ότι έφτασε κοντά στο όριο αρκετές φορές.

 

Σε μια από αυτές το ξεπέρασε και είχε πτώση, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τον άσο της Kawasaki και Παγκόσμιο Πρωταθλητή τα δυο τελευταία χρόνια.

 

Ο Rea έριξε το βάρος περισσότερο στις προσομοιώσεις αγώνα, ενώ δοκίμασε και αρκετά εξαρτήματα, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι έτοιμα για την Αυστραλία.

 

«Παρά το γεγονός ότι η πρόσφυση στην Jerez δεν είναι και η καλύτερη, κάναμε καλή δουλειά μιας και η πίστα ήταν αρκετά κρύα».

 

«Δοκιμάσαμε διαφορετικά πίσω αμορτισέρ της Showa και εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν είχα οδηγήσει μοτοσυκλέτα για αρκετές εβδομάδες».

 

«Έτσι δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση και πρέπει να κάνω κι άλλα χιλιόμετρα για να νοιώσω όσο άνετα ένοιωθα πέρυσι».

 

Την πτώση δεν απέφυγε ούτε ο Tom Sykes, ο ομόσταυλος του Jonathan Rea στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Kawasaki.

 

«Είμαι ικανοποιημένος, αν κι έχω πόνο στο λαιμό μετά την πτώση. Πάντως δοκιμάσαμε πολλά και κλείσαμε το τεστ με θετικό απολογισμό».

 

Το Phillip Island και ο πρώτος αγώνας της σεζόν πλησιάζει και ο Tom Sykes ξέρει ότι είναι σε καλό δρόμο.

 

«Στην Jerez κάναμε αληθινή πρόοδο. Τα δεδομένα που μαζέψαμε εδώ, θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε και θα μας κάνουν δυνατότερους ώστε να είμαστε έτοιμοι για την Αυστραλία».

Επόμενο άρθρο »

Πήρε κουράγιο ο Van der Mark

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Φτεράκια στην Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα