• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 02:00
Vinales-Marquez στο 1:28, φανταστικός Folger!
Νέα 17/02/2017 - 02:26

Με χρόνους στο ’28 ξεκίνησε η σημερινή ημέρα - τρίτη και τελευταία - των δοκιμών στην πίστα του Phillip Island.

 

Μετά τους πέντε γύρους που είχε κάνει χτες στο 1:28, ο Vinales δεν άργησε να κάνει και πάλι αντίστοιχους χρόνους σήμερα.

 

Ο Ισπανός άσος κατέβασε τρία δέκατα το χτεσινό του χρόνο και κρατά και πάλι την πρώτη θέση, με τον Marc Marquez να τον πλησιάζει στα τρία δέκατα.

 

Ο 24χρονος - σήμερα είναι τα γενέθλιά του - Marquez έγραψε για πρώτη φορά χρόνο στο 1:28.

 

Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση, είναι ο τρομερός Jonas Folger!

 

Ο νεοφερμένος στην κατηγορία Γερμανός, έχει σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της λίστας με τους χρόνους και απέχει μόλις 43χιλ από το να γράψει 1:28!

 

Ο αναβάτης της Tech3 δεν είναι ο μόνος που εντυπωσιάζει, καθώς πολύ γρήγορα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις και ο Jack Miller.

 

Ο Αυστραλός άσος - μέσα στην πατρίδα του - είναι στην πέμπτη θέση και μόλις οχτώ δέκατα τον χωρίζουν από την κορυφή!

 

Ανάμεσά στις δυο δορυφορικές μοτοσυκλέτες, είναι η εργοστασιακή GP17 του Andrea Dovizioso που είναι και η καλύτερη Ducati μέχρι στιγμής.

 

Ο νέος του ομόσταυλος, ο Jorge Lorenzo, έχει ξεκινήσει πολύ καλά την τελευταία ημέρα και μέσα σε διάστημα περίπου μιας ώρας έχει κατεβάσει μισό δευτερόλεπτο το χτεσινό του χρόνο!

 

Ο Lorenzo είναι στην 8η θέση με διαφορά 1,1δ από την M1 του Vinales. Πιο μπροστά του, δυο δέκατα πιο γρήγορος και στην 6η θέση είναι ο Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός άσος - που χτες γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του - δείχνει ότι μπορεί να αφήσει πίσω του τη χτεσινή ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε χρόνο ακολουθώντας λάθος επιλογές.

 

Καταπληκτική είναι και η πρόοδος που σημειώνει ο Alex Rins της Suzuki, που βάζει την GSX-RR του μέσα στη δεκάδα, όντας σχεδόν 8 δέκατα πιο γρήγορος του Iannone!

 

Ο Rins - που έχει αποδείξει την εκπληκτική του προσαρμοστικότητα από το πέρασμά του στην Moto2 - είναι έβδομος και 9 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Lorenzo.

 

Μέσα στη δεκάδα είναι και η άλλη μοτοσυκλέτα της Tech3, αυτή του Johann Zarco, κάνοντας πολύ χαρούμενο τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Herve Poncharal.

 

Δυνατός εξακολουθεί να είναι και ο Aleix Espargaro, που κατορθώνει και κρατά θέση μέσα στους δέκα καλύτερους.

 

Ο άσος της Aprilia έχει βάλει την RS-GP του μπροστά από τις Honda του (άρρωστου χτες) Dani Pedrosa και του Cal Crutchlow.

 

Τόσο ο Crutchlow, όσο και ο Bautista που είναι πίσω του για 75χιλ, είναι δυο ονόματα που ήταν πολύ πιο μπροστά τις προηγούμενες ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

PI Test Ημ. 3: Οι χρόνοι στις 05:00

« Προηγούμενο άρθρο

Άρρωστος ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα