• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μακριά και όχι δυνατός ο Rossi
Τα προβλήματα με το μπροστινό επιμένουν
Νέα 25/03/2017 - 00:41

Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από τη δέκατη θέση με το τέλος των ΕΔ1-2-3, με τη διαφορά του από την κορυφή να είναι πάνω από 1 δευτερόλεπτο.

 

Ο ίδιος συνόψισε σε μερικές λέξεις την κατάστασή του: «Είμαστε ακόμα πολύ μακριά και όχι δυνατοί».

 

Παρ’ όλα αυτά υπήρχε και μια μικρή πρόοδος. Μάλιστα αν καταφέρει με τους ανθρώπους της ομάδας του να βρουν λύσεις την Κυριακή, θεωρεί ότι μπορεί να παλέψει για τη 2η θέση!

 

«Δεν ήμουν τόσο άσχημος στις ΕΔ2. Με εξαίρεση το τρίτο κομμάτι, που με δυσκολεύει, στα άλλα ήμουν πάντα στην πεντάδα».

 

«Το απόγευμα δυσκολεύτηκα με τη χαμηλή πρόσφυση και την υγρασία. Κάναμε αρκετές αλλαγές στην προσπάθειά μας να βελτιωθούμε στις εισόδους των στροφών».

 

«Σε ρυθμό ο Vinales είναι ο πιο γρήγορος. Οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο. Αν καταφέρουμε να βρούμε λύσεις στις εισόδους των στροφών, δεν είμαστε μακριά».

 

Το πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό επιμένει και ο Ιταλός άσος πρέπει να βρει λύσεις. Συνεχίζοντας πρόσθεσε που ακριβώς είναι το πρόβλημά του.

 

«Δυσκολεύομαι με το μπροστινό ελαστικό διότι ο σκελετός του είναι μαλακός. Σε όλη την καριέρα μου προτιμώ σκληρά μπροστινά για σταθερότητα».

 

«Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε τη λύση. Όλο το χειμώνα δοκιμάσαμε λύσεις και το πρόβλημα με το μπροστινό παρέμενε. Πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Γρήγορος και σταθερός!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Τελείως λάθος μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα