• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κερδισμένος (αν και 12ος) ο Lorenzo!
Μπορούμε την 1η σειρά, ήμασταν καλύτεροι από χτες
Νέα 25/03/2017 - 01:48

Ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι μπορεί να ξεκινήσει τον πρώτο του αγώνα με την Ducati από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης!

 

Οι δηλώσεις του Ισπανού άσου έγιναν μερικές ώρες αφότου απέτυχε να μπει στους δέκα καλύτερους και αύριο θα τον δούμε να δίνει μάχες στις ΚΑΤ1.

 

«Αν βελτιώσουμε τα μικρά πράγματα που δεν πήγαν καλά σήμερα, μπορούμε να είμαστε στην πρώτη ή τη δεύτερη σειρά. Εξαρτάται από το γύρο».

 

«Κάθε φορά νοιώθω καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι πιο σταθερός στον αγώνα. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι στην πρώτη ή τη δεύτερη σειρά, όταν στο 2ο μισό του αγώνα είσαι ένα δευτερόλεπτο πιο αργός».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έκανε πρόοδο στις εισόδους και τις εξόδους των στροφών, ενώ ήταν πιο σταθερός πάνω στην Desmosedici του.

 

Το κέρδος αυτό όμως ήρθε εις βάρος της ταχύτητας στο μέσο της στροφής...

 

«Ήμασταν καλύτεροι από χτες. Χτες ήμασταν ανταγωνιστικοί σε μια καλή πίστα. Σήμερα αυτή ήταν χειρότερη και αυτές οι συνθήκες, αέρας και σκόνη, δεν ταιριάζουν στην Ducati».

 

«Παρά ταύτα ήμασταν πιο σταθεροί απ’ ότι χτες και αυτό είναι καλό σημάδι. Με το νέο στήσιμο που έχουμε νοιώθω καλύτερα».

 

«Δεν κουράζομαι και μπορώ να έχω πιο σταθερό ρυθμό ακόμα κι αν χάνουμε λίγο σε εκρηκτικότητα».

 

«Σε γενικές γραμμές βελτιώσαμε πολύ τη σταθερότητά μας κι αύριο θ’ αλλάξουμε λίγο το στήσιμο για να μην χάνουμε στους άλλους τομείς και να κρατήσουμε τα σημερινά κέρδη».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ημέρα ο αγώνας;

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Γρήγορος και σταθερός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα