• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Schwantz: Η πίεση δεν είναι θέμα!
Μπορεί να τη διαχειριστεί ο Vinales
Νέα 30/03/2017 - 16:46

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητής στα 500cc (1993) Kevin Schwantz, ο Maverick Vinales έχει την ευφυΐα να ανταπεξέλθει στην πίεση για τη μάχη του Τίτλο.

 

Μια πίεση απέναντι σε πολύ πιο έμπειρους από αυτόν αναβάτες.

 

«Θεωρώ ότι είναι πανέξυπνος και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα του κάθε Σ/Κ θα του θυμίζει ότι ο αγώνας αυτός είναι για τον Τίτλο».

 

«Οπότε αν δεν μπορείς σ’ εκείνο το χρονικό σημείο κάτι, πάρε ό,τι καλύτερο μπορείς από το Σ/Κ».

 

«Από τη στιγμή που κάποιος θα έχει υπό την προστασία του τον Maverick, από τη στιγμή που θα έχει κάποιον μέντορα, δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα».

 

Βέβαια στη συνέχεια ο Schwantz παραδέχεται ότι: «Είναι πολύ δυσκολότερο το έργο όταν είσαι σε μια πραγματικά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα».

 

«Και όταν σε κάθε αγώνα, σε κάθε GP, η δική σου πλευρά του γκαράζ και η άλλη έχετε τις δυο πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες του σχηματισμού εκκίνησης».

 

«Πρέπει να είσαι σταθερά και πάντα εκεί και πρέπει να έχεις κατά νου την προοπτική του Τίτλου. Κι αν δεν το έχεις, πρέπει να το μάθεις».

 

«Αλλά όπως προείπα, ο Maverick είναι δυνατός στο μυαλό κι έτσι ελπίζω ότι θα κάνει αυτό που όλοι περιμένουμε να κάνει».

 

Τέλος, ο Schwantz βλέπει ότι «...η αντιπαλότητα ανάμεσα σε Maverick και Marc μπορεί να εξελιχθεί σε μια αντίστοιχη Schwantz-Rainey».

 

«Θα μπορούσε να κρατήσει έξι ή οχτώ χρόνια κι αν μάλιστα δώσουν μάχες και με άλλους δυνατούς αναβάτες, αυτό θα είναι ό,τι χρειάζεται το MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Albesiano: Πάνω απ’ όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Κλείνει της Ταϋλάνδης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα