• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #79
Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα!
MOTOGP WORLD 07/04/2017 - 10:24

Στον 11ο χρόνο μπαίνει το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD και το τεύχος #79 μπορείτε να το βρείτε από σήμερα στα περίπτερα των Αθηνών.

 

Σε αυτό θα διαβάσετε:

 

Test Phillip Island

Από τη μια ο Maverick Vinales, αήττητος στις δοκιμές από τα τέλη της περασμένης σεζόν και από την άλλη ο Marc Marquez με τον εντυπωσιακό ρυθμό αγώνα. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο Cal Crutchlow!

 

Εξέλιξη: Το «μεγάλο» bang της Honda!

Από φέτος και η Honda θα χρησιμοποιεί κινητήρα Big-Bang, εμπνευσμένο από την πρώτη της μοτοσυκλέτα με αντίστοιχο κινητήρα στις αρχές του 1990.

 

Test Qatar

Ο Ισπανός άσος Maverick Vinales πέρασε με άριστα από Valencia, Sepang, Phillip Island και Qatar κι ετοιμάζεται για το πραγματικά σημαντικό τεστ, τον πρώτο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Παρουσίαση: Η SKY-VR46 στο Μιλάνο

Με εντυπωσιακά προσεγμένο τρόπο, η συνδρομητική τηλεόραση SKY, που έχει τ δικαιώματα του MotoGP στην Ιταλία, παρουσίασε τις ομάδες της στην κατηγορία Moto3 και από φέτος και στην Moto2!

 

Αγώνας Qatar: Βροχή, Στρατηγική και Vinales!

Το ιδανικό ξεκίνημα στη νέα του καριέρα με την Yamaha έκανε ο Maverick Vinales, επικρατώντας στο Qatar σε δύσκολες συνθήκες.

 

SBK-Motul Αγώνας PI: Ζεστή Άσφαλτος, «Καυτός» Rea!

Η αυλαία του πρώτου Γύρου της σεζόν άνοιξε στο Phillip Island, με την Kawasaki και τον Jonathan Rea να κάνουν το διπλό, την ώρα που ο Chaz Davies και η Ducati του έφταναν μια ανάσα από τη νίκη.

 

Anthony Delhalle: 11/01/1982 - 09/03/2017

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού θρηνεί για τον χαμό του Anthony Delhalle. Ο Γάλλος αναβάτης ήταν ένα εξέχων μέλος της Αγωνιστικής Ομάδας Αντοχής της Suzuki (SERT). Ήταν ένας ταλαντούχος πιλότος με πέντε Τίτλους στο Πρωτάθλημα με την Suzuki!

 

Παρουσίαση: Pata Yamaha, η Μπλε Δύναμη!

Τη δεύτερή της σεζόν στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul ξεκίνησε κι επίσημα η ομάδα της Pata-Yamaha, με την παρουσίασή της που έγινε στο Germo di Lesmo κοντά στην Monza, μαζί με όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των μπλε.

 

ΠΠΤ 2017: Πράγματι ξεκινά μια νέα εποχή!

Με το δεξί ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, με τηλεοπτική προβολή στην Cosmote TV, αλλά και πολλούς άλλους χορηγούς με την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ όμως να κάνει τη διαφορά.

 

SBK-Motul Αγώνας Ταϊλάνδη: 100άρισε ο Rea!

Με το δεύτερο συνεχόμενο διπλό του, ο Jonathan Rea έφτασε ήδη τους 100 βαθμούς, μετά από δυο μόλις Γύρους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενος το λάθος του Chaz Davies στο δεύτερο αγώνα, ξέφυγε με 30β διαφοράς από το μεγάλο του αντίπαλο.

 

Δοκιμή: BMW R NineT Scrambler

Ο «αναρριχητής» της BMW θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των προτιμήσεων, αλλά και να ανακατέψει τη σκακιέρα σε μια κατηγορία που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

 

Δοκιμή: Ducati Supersport

Μια μοτοσυκλέτα σπορ-δρόμου που προσφέρει το μοναδικό σχεδιασμό της Ducati, σπορ επιδόσεις και μαζί είναι ευέλικτη και προσιτή, τουλάχιστον ως προς την οδήγηση, σου δίνει πολλούς λόγους για να την ερωτευτείς!

 

Σημ: Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε όλα τα υπόλοιπα σημεία της επικράτειας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #80

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #78

Χορηγοί