• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ίσως τελικά...
...να μην είχα μόνο εγώ πρόβλημα!
Νέα 07/04/2017 - 15:52

Στην Termas de Rio Hondo ο Valentino Rossi θα έχει έναν επιπλέον σύμμαχο, στη μάχη που θα δώσει για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Το παλιό μπροστινό της Michelin, αυτό του 2016 με το σκληρό σκελετό, θα αντικαταστήσει το μαλακό του 2017 που προβλημάτιζε τον Vale.

 

«Ξέρω ότι έφεραν ένα με το πιο σκληρό σκελετό... όταν τους είχα μιλήσει, μου έλεγαν ότι μόνο εγώ είχα το πρόβλημα. Ίσως τελικά να μην ήταν έτσι...».

 

«Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να το χρησιμοποιήσουμε και να δούμε αν θα μας δώσει καλύτερη αίσθηση».

 

Ήδη πάντως από τον πρώτο αγώνα στην Losail, ο Valentino Rossi έκανε τα μαγικά του με το πιο σκληρό μπροστινό ελαστικό.

 

Απλά χρειάστηκε, όπως παραδέχτηκε, «...περισσότερο χρόνο από τον Vinales για να το κατανοήσω. Τώρα όμως έχουμε φτάσει σ’ ένα καλό επίπεδο».

 

«Εδώ θα προσπαθήσω να ξεκινήσω από εκεί που σταματήσαμε στο Qatar. Εκεί βελτιωθήκαμε πολύ και ακόμα και για εμάς ήταν έκπληξη ο αγώνας».

 

Στην Αργεντινή τα πάει καλά στο παρελθόν, όμως «...κάθε πίστα είναι διαφορετική και θα πρέπει να προσπαθήσω να είμαι ανταγωνιστικός από τα πρώτα ελεύθερα».

 

«Είναι αλήθεια ότι και εδώ, όπως στο Qatar, η πρόσφυση δεν είναι καλή. Αλλά είναι διαφορετικά εδώ».

 

Από φέτος έχουμε και τη συμμετοχή των φιλάθλων στη συνέντευξη τύπου, με ερωτήσεις που μπορούν να κάνουν μέσω των social media.

 

Μια από αυτές ήταν η εξής, προς τον Rossi: Θα προτιμούσε να κάνει ελεύθερη πτώση με τον Miller και να είναι συνεπιβάτης με τον Cal σε αυτοκίνητο;

 

Η απάντηση του Vale; «Έκανα ελεύθερη πτώση με τον Gibernau πριν από 15 χρόνια και νόμιζα ότι ήθελε να με σκοτώσει!» σχολίασε γελώντας.

 

«Το να πέσω από αεροπλάνο με τον Miller είναι ρίσκο, αλλά μικρότερο απ’ ότι να αφήσω τον Cal να οδηγεί!»

Επόμενο άρθρο »

Termas MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Τέσσερα νέα μπροστινά στην Αργεντινή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα