• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πάλευα με τον Rossi...
...και μ’ ένα κόκκινο λαμπάκι!
Νέα 10/04/2017 - 12:42

Μετά τον καταστροφικό αγώνα που είχαν οι εργοστασιακές Honda, το βάρος έπεσε στον Cal Crutchlow να σώσει το γόητρο της Honda.

 

Και ο Βρετανός τα κατάφερε πολύ καλά, κατακτώντας το πρώτο του βάθρο για το ’17, σπεύδοντας στο parc ferme να σημειώσει πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι βαθμοί για τον κατασκευαστή.

 

«Στην Losail θα μπορούσα να είμαι στην πεντάδα αλλά έπεσα και ήταν σκέτη καταστροφή. Όμως εδώ το βάθρο είναι τέλειο για μένα και την ομάδα».

 

Ο αγώνας πάντως δεν ήταν εύκολος για τον Βρετανό, καθώς κάτι συνέβη και με τη μοτοσυκλέτα του.

 

«Μετά την εκκίνηση άναψε ένα κόκκινο λαμπάκι στη μοτοσυκλέτα, αλλά κατάφερα να μείνω ήρεμος. Διαχειρίστηκα σωστά την κατάσταση και ακολούθησα τον Maverick».

 

«Μετά όμως συνειδητοποίησα ότι ο Valentino θα είναι πίσω μου. Αποφάσισα να πιέσω και πάλι, όμως το κόκκινο λαμπάκι άναψε πάλι».

 

«Όταν με πέρασε, κατάλαβα ότι είχε καλύτερη πρόσφυση από εμένα. Η Honda δεν είναι και η πιο εύκολη μοτοσυκλέτα να οδηγείς, αλλά η ομάδα έκανε καλή δουλειά».

 

Όπως και οι Marquez-Pedrosa, έτσι και ο Crutchlow είχε το σκληρό μπροστινό της Michelin. Ο Βρετανός όμως κατάφερε κι έμεινε πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Ο Marc πίεζε τρομερά», θα πει ο Cal και προσθέτει: «Είναι ικανός να πιέζει στο όριο από την πρώτη στροφή. Δεν προσπάθησα να τον ακολουθήσω».

 

«Σκέφτηκα ότι ίσως τον φτάσω πιο μετά στον αγώνα. Το θέμα είναι ότι η Honda έχει πολλές ταλαντώσεις και όταν το κάνει αυτό εύκολα χάνεις το μπροστινό».

 

«Κι εγώ ρίσκαρα να πέσω περισσότερες από μια φορά. Νομίζω ότι το κατάλαβε αυτό και ο Valentino όταν με ακολουθούσε».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έφτaιγε ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ζω ένα όνειρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα