• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Assen: ΕΔ2
Ανέλαβε δράση ο Rea!
Νέα 28/04/2017 - 17:34

Κατά την προσφιλή του τακτική φέτος, ο Jonathan Rea επιχείρησε μια προσομοίωση αγώνα σήμερα, στις ΕΔ2 και εντυπωσίασε με το ρυθμό του.

 

Ο άσος της Kawasaki όχι μόνο πήρε την πρώτη θέση, με χρόνο κάτω από τον περσινό του Sykes που του έδινε την pole, αλλά ήταν και πανίσχυρος στην προσομοίωσή του.

 

Ο Rea έκανε 18 συνεχόμενους γύρους στην τελευταία του έξοδο στην πίστα, ανάμεσά τους και τον καλύτερο της ημέρας, ενώ ήταν σταθερός στο ψηλό ’35.

 

Ένας γρήγορος γύρος στο τέλος, ανέβασε τον Chaz Davies στη δεύτερη θέση, την ώρα που ο νικητής των ΕΔ1, Tom Sykes, έπεφτε στην τρίτη θέση.

 

Ο Rea δείχνει και πάλι το μεγάλο φαβορί για τους αγώνες, στην ιστορική πίστα όπου πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει το διπλό.

 

Οι τρεις Βρετανοί μπροστά είχαν διαφορά κάτω από 0,150δ μεταξύ τους, την ώρα που ο τέταρτος Jordi Torres (BMW) ήταν 0,280δ πιο αργός από τον Sykes!

 

Πάντως ο τελευταίος γύρος του Torres ήταν εντυπωσιακός, όπως ήταν άλλωστε και ο Lorenzo Savadori, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

 

Ο άσος της Milwaukee Aprilia κατάφερε να μπει στην πεντάδα. Για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, ο Leon Camier δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την MV Agusta του.

 

Έτσι, ο Βρετανός ανέβηκε στην 6η θέση και έμεινε μπροστά από τη δεύτερη Milwaukee Aprilia του Eugene Laverty.

 

Ο ντόπιος Michael Van der Mark πήρε την όγδοη θέση και ήταν ένας από τους ελάχιστους που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους το μεσημέρι.

 

Οι ΕΔ2 τελείωσαν νωρίς για τον Alex Lowes (Yamaha), ο οποίος έμεινε στην πίστα για περίπου 18 λεπτά, προτού - όπως και το πρωί - ρίξει τη μοτοσυκλέτα του.

 

Παρά ταύτα είχε κάνει έναν καλό χρόνο νωρίτερα, που του επέτρεψε να περάσει απευθείας στην SP2 αύριο, όντας ένατος.

 

Πτώση είχε και Leandro Mercado, ενώ μόνο μισή ώρα (από τα 60 λεπτά) έμεινε στην πίστα ο Xavi Fores, μιας και αντιμετώπισε πρόβλημα με την Ducati του.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Marco Melandri, ο δεύτερος εργοστασιακός της Ducati, τον οποίο ο Krummenacher (Kawasaki) πλησίασε στα 22 χιλιοστά!

 

Παρά τα αρχικά ελπιδοφόρα μηνύματα, ο Nicky Hayden - όπως και ο ομόσταυλος του στην Honda, Stefan Bradl - δυσκολεύτηκε στη συνέχεια.

 

Έτσι και οι δυο αναβάτες της νέας Fireblade θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν μια (ή και τις δυο) από τις προνομιούχες θέσεις της SP1.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Mugello Test

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Μετά από 6 χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα