• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα;
Ήταν ο δυνατός άνεμος!
Νέα 01/05/2017 - 15:37

Ακόμα ένα διπλό πέτυχε στην Ολλανδία ο Jonathan Rea, μεγαλώνοντας κι άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία Tom Sykes.

 

Ο άσος της Kawasaki πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη του στο Assen και την 11η συνολικά από τότε που αγωνίζεται στα SBK.

 

Ήταν μάλιστα η έβδομη φετινή του νίκη, σε οχτώ αγώνες, την οποία πέτυχε χτες που συμπλήρωσε και 200 εκκινήσεις στην καριέρα του!
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκε το Σ/Κ στην Ολλανδία, ξεκινώντας από την Superpole».

 

«Έκανα τον καλύτερο γύρο της καριέρας μου! Στο δεύτερο αγώνα το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν ο αέρας που με προβλημάτισε στην 11 όταν το πόδι μου έφυγε από το μαρσπιέ».

 

Ο Rea όμως δεν ανησύχησε και αντέδρασε ακριβώς όπως έπρεπε, ακολουθώντας τη στρατηγική που τελικά του χάρισε τη νίκη, έστω και με 25χιλ του δευτερολέπτου.

 

«Μετά από ένα σημάδι που είχα από τη μοτοσυκλέτα στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αποφάσισα να κρατηθώ και να φυλάξω το καλό για το τέλος».

 

«Στην τελευταία στροφή πήρα μια προσεχτική γραμμή, όχι την ταχύτερη, αλλά αυτή που θα μου πρόσφερε την καλύτερη προστασία σε περίπτωση επίθεσης».

 

«Κερδίζοντας και τους δυο αγώνες στο Assen, με κάνει να νοιώθω σαν να κέρδισα μέσα στο σπίτι μου».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Η Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Nικητής ο Δημήτρης Καρακώστας στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ